Sådan ændres et ikon i Mac OS X

Du kan ændre ikonet på næsten enhver fil, mappe, lydstyrke eller applikation i Mac OS X. Dette er en nem måde at tilpasse udseendet af elementer i filsystemet på, og det kan være en sjov måde at tilføje et brugerdefineret udseende på. til skrivebordet og hjemmemappen på en Mac. Det tager kun et øjeblik pr. Ikon, og de kan enten ændres til ikoner, der tilhører en anden fil eller app, eller ændres til et billede, og vi viser, hvordan du gør begge dele.Longtime Mac-brugere ved, at denne proces har været den samme siden de første dage i Mac OS (System 7 var, da ikoner først blev ændret på denne måde uden behov for ressourceredigering), men mange nyere OS X-brugere er ikke bekendt med processen og dermed det er værd at dække.

Skift et ikon til et billede i Mac OS X

Tilpasning af ikoner med ethvert billede er meget nemt. I dette eksempel skifter vi standardprogrammet Automator-applikation til denne app, der afslutter alt til et brugerdefineret ikon oprettet gennem Preview:

  1. Åbn billedet, der skal bruges som et ikon i Preview, og tryk derefter på Command + A til "Select All", og tryk derefter på Command + C for at kopiere billedet til udklipsholderen
  2. Vælg nu filen / mappen i Finder, som du vil ændre ikoner til, og klik derefter på Kommando + i for at hente vinduet "Få info" (Få Info kan også fås fra menuen Filer og højreklik i Finder)
  3. Klik på ikonet i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på Kommando + V for at indsætte billedet og indstille den nye ikon
  4. Luk ud af Få info

Slutresultatet er et brugerdefineret ikon, der vises i Finder:

For at opnå de bedste resultater skal du altid bruge en gennemsigtig PNG-fil til ikoner, og sigte på, at oprindelsesbilledet skal være 512 × 512 pixels for at sikre, at det skal skaleres op og ned korrekt uden at blive pixeleret. Ved brug af en gennemsigtig PNG (eller GIF) skal du sørge for, at ikonet ikke har en hvid kant omkring den, når den placeres i Dock eller på skrivebordet. Hvis du aldrig har gjort det før, er det meget nemt at oprette en gennemsigtig PNG på Mac ved hjælp af den indbyggede preview-app. Standardbilleder virker, men uden gennemsigtighed vil de tegne en ramme rundt om ikonet og se mere ud som de automatisk genererede billedminimatbilleder, der vises i Finder, end hvad et ikon vil kunne lide.

Videoen nedenfor viser, hvor hurtigt dette er, fra at kopiere oprindelsesbilledet til at bruge som ikonet og derefter indstille det som det nye brugerdefinerede ikon til destinationsappen. Fra start til slut tager det mindre end et halvt minut:

Tilpasning af ikoner for at få det samme ikon som et andet sted er mere eller mindre det samme, men i stedet for at gå igennem Forhåndsvisning for at åbne og kopiere et oprindelsesbillede, kan du gøre alt fra panelet Get Info, som vi vil diskutere næste.

Ændring af et ikon til et andet ikon

I lighed med at ændre et ikon til et billede, kan du også bytte ikoner rundt mellem elementer, filer og mapper. For eksempel, hvis du kan lide ikonet for en app i din / Programmer / mappe og vil anvende det samme ikon til noget andet i din hjemmemappe, så gør du det her:

  1. Vælg oprindelsesikonet eller elementet i Finder, og klik derefter på Kommando + jeg for at kalde "Få oplysninger"
  2. Klik på ikonet i øverste venstre hjørne, og klik derefter på Kommando + C for at kopiere ikonet til udklipsholderen, og lukk derefter ud af Få info
  3. Vælg nu destinationsikonet eller elementet i Finder, tryk Kommando + jeg igen og klik på det samme ikon øverst til venstre i vinduet Få info
  4. Hit Command + V for at indsætte ikonet fra udklipsholderen på destinationsfilen / mappen
  5. Luk ud af Få info

Dette billede viser før og efter, som har taget en mappe med et generisk ikon og ændret det til ikonet for et hjerte, der findes i en System Resources-mappe:

Skift ikoner fra et andet ikon er, hvordan du bruger de skjulte Apple-hardwareikoner i Mac OS X, og mange af de gratis ikonpakker hentes fra internettet fra websteder som Interface Lift. Disse ikonpakker er typisk samlinger af mapper eller tomme filer med et ikon tildelt hver fil eller mappe i containeren, hvilket gør dem meget nemme at kopiere og indsætte og bruge andre steder.

Hvis du vil have et bestemt apps-ikon og vil bruge det andetsteds, kan du bruge Preview-appen til hurtigt at hente den højeste opløsningsversion af et apps-ikon.