Sådan oprettes kabel på et Emerson TV

Elementer, du har brug for

  • Emerson tv

  • Kabelmodtager

  • RCA / HDMI-kabel

Emerson skaber en bred vifte af elektronik, herunder fjernsyn. Hvis du har et Emerson-tv, vil du sandsynligvis slutte det til din kabelkilde. Afhængigt af den kabelkilde, du har, vil forbindelsen variere lidt, idet kablerne og forbindelsesportene ændres. Processen med at forbinde kablet til Emerson TV er imidlertid den samme.

Find ud af, om du får high-definition-kabel eller standard-definition-tv. Hvis du bruger en HD-modtager, skal du bruge et HDMI-kabel til at forbinde tv'et med kablet. Men hvis du bruger en standarddefinitionsmodtager, vil du bruge RCA-kabler.

Sæt HDMI-kablet i HDMI-porten på HD-kabelmodtageren. Hvis du bruger en SD-modtager, skal du slutte RCA-kablerne til "Video Out" -portene på bagsiden af ​​modtageren.

Tilslut den anden ende af HDMI-kablet til HDMI-porten på Emerson-tv'et. Hvis du bruger RCA-kabler, skal du slutte trækablerne til "Video In" -portene på fjernsynet. Sørg for, at RCA-kabelfarverne matcher portene.

Tænd for fjernsynet og kabelmodtageren. Tryk på knappen "Input", og vælg enten "HDMI" eller "Video" som din inputindstilling, afhængigt af hvilken kabelforbindelse du har brugt.