iPhone 6S & iPhone 6S Plus holdbarhedstest viser imponerende resultater

Alle de nye iPhone 6s og iPhone 6s Plus er bygget til holdbarhed med et stærkere aluminiumskabe, som Apple beskriver som "lavet af samme klasse anvendt inden for luftfartsindustrien" kombineret med en glasskærm, som Apple siger er den "mest holdbare i smartphone industrien ". Men er dette bare marketing tale, eller er den nye iPhone 6s og iPhone 6s Plus faktisk hårdere end nogensinde?

Vi har samlet nogle få videoer fra internettet nedenfor, som viser, hvor holdbar den nye iPhone er, og som du vil se resultaterne er temmelig imponerende, hvilket betyder, at de nye iPhone 6'er skal holde ganske godt i forskellige barske situationer.

iPhone 6S håndterer væsentlig vandkontakt

Hvis du nogensinde har dunket din iPhone i vand, kender du den forfærdelige følelse. Men den nye iPhone 6S og iPhone 6S Plus er imponerende tolerant over for væsentlig vandkontakt, og ved væsentlig vandkontakt mener vi fuldstændig nedsænkning i vand. I det mindste er det nogle få demonstrationsvideoer vist, og en video viser, at iPhone 6S er nedsænket helt i en skål vand i en time uden et problem, mens en anden video viser, at iPhone 6S Plus bliver sendt til fire meter under en swimmingpool, hvor det begyndte at have problemer efter et par minutter. Pas på dig selv for at få en ide.

IPhone-in-a-bowl af vanddybningstest (varer en time, imponerende):

IPhone-in-a-swimming-pool undersøgetest (varer kun et par minutter før et problem udvikler sig):

Nu vil vi helt sikkert ikke anbefale dig selv at prøve det med din egen iPhone 6S, men som du kan se i videoen ovenfor, ser iPhone ikke ud til at have noget problem, selvom det er nedsænket i vand. Dette er ret koldt, men indtil (hvis det antages, hvis det nogensinde er), begynder Apple at reklamere for iPhone som vandafvisende. Det er stadig god protokol til at håndtere en betydelig vandkontakt med en iPhone på den traditionelle måde at slukke for og lade enheden være helt tør for at undgå enhver alvorlig skade. Hellere være på den sikre side.

Med andre ord nej, det betyder ikke, at den nye iPhone 6s er vandtæt, hvis noget er noget vand og væske resistent, hvis du handler hurtigt. Måske vil fremtidige iPhone-modeller have vandmodstand som en officiel funktion, men hvem ved det?

IPhone 6S Plus vil ikke bøje i nogen rimelig situation

Du kan huske, at når iPhone 6 Plus debuterede, rapporterede nogle brugere, at telefonen bøjede sig lidt efter at have siddet på enheden eller placere den i en stressposition. Dette ser ud til ikke længere at være et problem, da iPhone 6S og iPhone 6S Plus bruger et stærkere aluminium, der tilsyneladende er ekstraordinært svært at bøje, hvilket gør det meget usandsynligt at ske i en usandsynlig rimelig situation. Videoen nedenfor viser, at det kræver to fyre, der anvender en betydelig mængde kraft for at få enheden til at kæde.

Lektionen er ret klar; hvis du har bekymret for iPhone 6S bøjning eller warping, vær ikke. Denne ting er hård, det kommer ikke til at bøje, medmindre du virkelig muskel ting i en uhyrlig situation.

iPhone 6s overlever rimelig dråber

IPhone 6s og iPhone 6S Plus synes at overleve rimelige dråber på hårde overflader ganske godt. Jeg opdagede det selv, da jeg faldt min helt nye iPhone 6S Plus uden en sag på et betonggulv ca. 10 minutter efter at jeg fik det (at droppe en helt ny iPhone skal være en ny ukendt uskreven fysiklov). Typisk vil en dråbe på en hård overflade efterlade en smuk ting i hjørnet af en iPhone 6, men min nye iPhone 6S Plus overlevede med bare det fineste mærke i hjørnet i stedet, så metallet er bestemt hårdere og robuste. Her er et billede af det, efter at det var faldet, som du kan se, er der dybest set ingen indlysende beviser for, at det ramte et fald på betongulve:

Jeg vil ikke anbefale med vilje at droppe en iPhone, men nogle få initiativrige personer på YouTube har besluttet at gøre præcis det, i såkaldte "drop tests". Som du kan se, er resultaterne temmelig gode, og i nogle typiske situationer overlever iPhone 6S og iPhone 6S Plus rimelige dråber uden problemer, men i sidste ende skærmer skærmen faktisk - de er jo lavet af glas.

Her er en fyr, der forsætligt faldt iPhone 6S Plus-ansigtet ned fra omkring ti meter højt, hvilket det lykkedes at overleve. IPhone 6S-reguleringsmodellen var dog ikke så god.

Og en anden drop test:

Så prøv ikke det selv selv med vilje, men i det mindste tage lidt trøst i at vide, at den nye iPhone 6s-serie er ret robust og i stand til at håndtere rimelig brug (eller misbrug) uden meget af et problem. Dette kan faktisk være den mest holdbare iPhone endnu, men i sidste ende tid og være i hænderne på millioner af brugere vil være, hvad der afgør det.