Sådan kopieres fra en cd til en iPod uden iTunes

Mange stolte ejere af nye iPod'er eller iPhones er blevet frustrerede over de lange indlæsningstider og de ublu harddiskpladsbehov i iTunes-programmet. Det er netop derfor, der nu er alternativer til iTunes, som stadig giver brugerne mulighed for at synkronisere musik fra deres computer og CD-biblioteker til deres musikafspillere. CopyTrans Manager-programmet modtog en firestjernet vurdering på Download.com, og download er hurtigt og nemt.

Trin 1

Download CopyTrans Manager fra CopyTrans-webstedet, der er linket til Resources. Klik på knappen "Gratis download", klik på "Gem fil", find derefter installationsprogrammet i din downloads-mappe, og klik på "Kør". Dette er et helt gratis program, der giver dig mulighed for at tilføje musik, videoer og mere til din iPod-enhed, mens du kun optager 3 MB plads på din harddisk. Programmet administrerer ikke iPod-apps.

Trin 2

Start programmet ved at klikke på "CopyTrans Manager (Free)" i pop op-vinduet efter installation. Klik på "Brug CopyTrans Manager." Dette åbner programmet på din computer.

Trin 3

Sæt din iPod eller iPhone på computeren, når du ser det blinkende ikon, der siger "Det er nu sikkert at tilslutte din iPod." Brug USB-kablet, der fulgte med din musikafspiller, til at oprette forbindelse. CopyTrans Manager viser indholdet af din iPod. Brug menuerne øverst på skærmen til at skifte mellem kunstnere og album.

Trin 4

Føj sange fra en cd til CopyTrans ved at indsætte den cd, du vil importere, i cd-drevet. Klik derefter på "Føj sange til afspilningslisten" øverst i midten af ​​vinduet. Dette viser et nyt vindue, der giver dig mulighed for at vælge de spor, der skal importeres. Vælg "Audio CD" under Denne computer, klik på de ønskede spor, og klik på "OK".

Synkroniser din iPod. Når du har tilføjet sange fra din cd, vil du gerne opdatere din enhed med de nye spor. Klik på knappen "Opdater" øverst til venstre i programvinduet, og CopyTrans overfører de nye sange fra dit bibliotek til din iPod.