Vis et billede på din iPhone uden nogen at få adgang til kamerarulle

Har du nogensinde ønsket at dele et iPhone-billede med nogen, men du er bekymret for dem, der blinker gennem din kamerarulle og finder andre billeder, du hellere ikke vil dele? Hvis du vil begrænse, at du har et par muligheder, men fordi iPhone ikke har en bestemt evne til at låse på et enkelt billede, skal du stole på et trick eller to for at begrænse billedadgangen i stedet.


Vi dækker et par forskellige metoder til fysisk at dele et billede ved at overføre din iPhone personligt, mens du forsøger at afbøde adgang til Camera Roll. Dette er ikke perfekt, og hvis nogen er fast besluttet på at springe igennem ting på din iPhone eller iPad, så kunne de huske det. Hvis det ikke var indlysende, ville den bedste løsning være at sende billedet til modtageren, du vil dele med, og få dem til at se på billedet på deres egen telefon, men af ​​en række grunde, der ikke altid er mulige, Derfor dækker vi alternative metoder.

Besked billedet til dig selv og del det

Dette er nok det nemmeste trick til at begrænse billedkameraets adgang til kameraet, men du kan stadig dele billedet på din telefon. Det virker, fordi når du selv meddeler billedet og derefter ser det i appen Messages, er der ingen kameravals for at skubbe til venstre og højre til (selvom du sender dig mange billeder, kan du liste dem alle, ligesom du kan komme fra nogen anden iMessage tråd). Alt du skal gøre er at sende billedet til dig selv gennem meddelelser:

  1. Vælg det billede, du vil dele fra Photos> Camera Roll, tryk på delingsknappen, tryk på Beskeder, og indtast derefter i dit eget telefonnummer / kontaktoplysninger, og send derefter mediebeskeden som sædvanlig
  2. Åbn billedbeskeden fra appen Beskeder ved at trykke på miniaturen, og brug denne grænseflade til at vise den til hvem som helst ved at afvise hardware

Du kan stadig zoome, panorere og rotere billedet, men igen kan du ikke få adgang til kamerarullen ved at skubbe i begge retninger.

Dette er det trick jeg primært bruger, da det for det meste er selvstændigt og ikke kræver nogen tredjeparts apps.

Og ja, selvfølgelig, hvis nogen virkelig ville, at de kunne slå hjemme-knappen og gå direkte til Photos-appen, men hvis du er bekymret, vil nogen gøre det og begynde at prodding rundt på din iPhone og personlige ting, måske skal du genoverveje aflevering dem telefonen til at begynde med.

Åbn billedet i fotoredigeringsapplikationer

Har du Snapseed, Afterlight, VSCO eller en af ​​de millioner andre billedredigering apps på din iPhone? Åbn billedet for at dele i en af ​​disse apps, og giv derefter telefonen til den, du vil se den.

Ulempen ved dette er, at hver app har forskellige funktioner og bevægelser, og ikke alle tillader at zoome direkte på billedet. Selvfølgelig er det også afhængig af en tredjepartsapp, så det er nok ikke den ideelle løsning, hvis du ikke vil have andre apps på enheden, eller du vil have mere kontrol. Der er også nogle tredjepartsapps, der har en swipe-adgangsfunktion, der ligner kameraapp, så vær opmærksom på de enkelte apps-funktioner, inden du går på denne rute.

Deaktivering af berøring og låsning med guidet adgang

Et andet muligt trick er at åbne billedet i Fotos, så aktiver og brug Guided Access med berørings- og hardware knapper deaktiveret for at forhindre, at strejf gestus og Home-knappen fungerer. Forældre og undervisere er meget bekendt med dette trick, men for andre brugere kan det være en reel ulejlighed at aktivere og mestre. Desuden tillader det ikke at zoome og rotere billedet, så det er ikke den bedste løsning.

Andre fysiske iPhone Image Lockdown løsninger?

Har du andre ideer til at låse et billede eller to, så nogen ikke kan snoop rundt på en iOS-enhed og finde noget andet? Måske skal du bare sende personen til at dele med en billedbesked og lade dem bruge deres egen telefon? Måske sætter du låseskærmbilledet? Lad os vide i kommentarerne!