Sådan gendannes flyttede filer

Windows-operativsystemer anvender en funktion kaldet "Windows Stifinder", som hjælper dig med at finde, se og administrere filer på din computer. Denne funktion er mest genkendelig, når der klikkes på ikonet "Denne computer", hvilket åbner et vindue, der giver et overblik over filerne og ressourcerne på dit system. Ud over at vise filer er Explorer interaktiv og tillader filbevægelse. Hvis der begås en fejl ved flytning af en fil, har Explorer en kommando kaldet "Fortryd", der giver dig mulighed for at flytte filen tilbage til sin oprindelige placering.

Trin 1

Adgang til "Windows Stifinder." Hvis "Windows Stifinder" stadig er åben, efter at filen er flyttet, skal du holde den åben og fortsætte til trin 2.

Hvis du lukkede "Windows Stifinder", skal du åbne den igen ved at klikke på knappen "Start" og åbne "Start-menuen". I "Alle programmer" skal du finde mappen "Tilbehør" og klikke på "Windows Stifinder." En anden måde at åbne Windows Stifinder på er at højreklikke på knappen "Start" og vælge "Udforsk".

Naviger tilbage til den originale mappe, hvor filflyttningen fandt sted.

Trin 2

Find "Fortryd" på "Kommandolinjen". Øverst i "Windows Stifinder" finder du bjælken, der udfører kommandoer, hvilket også er, hvor knapperne "Slet" og "Tilbage" befinder sig. Se efter det universelle symbol for "Fortryd", en U-formet pil, der peger mod uret. Klik på knappen "Fortryd", og filen flytter tilbage til sin oprindelige placering.

Hvis symbolet "Fortryd" ikke vises, skal du fortsætte til trin 3.

Trin 3

Find "Fortryd" gennem "Menu" -linjen. Øverst i "Windows Stifinder" skal du finde "Menu", som har almindelige indstillinger som "Filer", "Rediger" og "Vis". Klik på rullemenuen "Rediger" på "Menubjælken". I den menu skal du klikke på "Fortryd flytning", som gendanner filen til dens oprindelige placering.

Hvis "Menu" ikke er til stede, skal du fortsætte til trin 4.

Find "Fortryd" i menuen "Organiser". Øverst i "Windows Stifinder" skal du finde knappen mærket "Organiser" og klikke på den. Find "Fortryd" i rullemenuen, og klik på den for at flytte filen tilbage.