6 Awesome Cosmos Inspirerede HD Baggrunde

I værdsættelse af Cosmos Day (også kendt som søndagen der flyver Cosmos tv-show), bringer vi dig seks plads-tema Cosmos inspirerede tapeter til at sende dine desktop og mobile baggrunde til en anden verden. Hver af disse blev udformet i det gode gamle photoshop-alternativ for Pixelmator ved hjælp af NASA-billeder som udgangspunkt.

Hvert billede er en høj opløsning på 2500 × 2500 og ret stor for at bevare maksimal kvalitet, der vejer omkring 2, 5 MB hver gang i gennemsnit, så du kan bruge den på de fleste opløsningsskærme, uanset om du lægger dem på en 24 " skærm, iPhone, en nethinden iPad eller en nethinden MacBook Pro. Gå videre, tag nogle Cosmos til dit tapet *.

Klik på et miniaturebillede nedenfor for at åbne den større version i fuld størrelse:

Uanset om du er fan af Cosmos tv-udsendelsen og Neil deGrasse Tyson (og hvordan kan du ikke være?) Eller ej, galakser, nebuler og vilde rumscener giver konsekvent fremragende baggrunde til baggrunden for vores stationære og mobile enheder, hvilket sandsynligvis er grunden til, at Apple indeholder mange rummets temabilleder som enten standardindstillingerne eller valgfri baggrundsbilleder i både iOS og OS X.

God fornøjelse! * Undskyld, nej Neil deGrasse inkluderet.

Vil du have mere plads baggrunde? Disse NASA skud er også temmelig fantastiske. Ikke dine ting? Det er ok, tjek vores andre tapetindlæg for at finde noget andet, der passer til dine præferencer.