Sådan får du Rosetta Stone gennem USN

På grund af diplomatiske initiativer, regionale kriser og tilstedeværelsen af ​​terrornetværk har De Forenede Staters væbnede styrker et stigende behov for fremmedsprogskundskaber og specialiseringer. Dette er nogle af de katalysatorer, der har fået den amerikanske flåde til at investere i et partnerskab med sprogindlæringsfirmaet Rosetta Stone.

Sørg for, at du er berettiget. Du skal være i United States Navy eller Marine Corps for at få adgang til og bruge deres Rosetta Stone-ressourcer. Der er ingen måde for enkeltpersoner i den private sektor at gøre dette på.

Brug en sikker server. For at Navy kan anerkende dig som en legitim bruger af deres Rosetta Stone-konto, skal den server, du bruger, ryddes. Oplysningerne om, hvordan du gør dette, vil være tilgængelige via teknisk supportpersonale på din base eller station. Normale lægfolk kan ikke komme ind i de nødvendige applikationer.

Følg det rigtige link. For medlemmer af flåden er det https://wwa.nko.navy.mil/portal/home/. For dem i Marine Corps er det http://www.marine-net.com/. Husk, du vil ikke blive optaget på nogen af ​​disse steder, medmindre du har den korrekte sikkerhedsklarering, der identificerer dig som medlem af de væbnede styrker.

Naviger til Rosetta Stone-konto. Når du har fået adgang til det rette sted, kan du finde Rosetta Stone-materialerne. Du vil være i stand til at vælge et sprog- og sprogniveau. Rosetta Stone-materialerne til rådighed for de væbnede styrker er blevet forbedret, så de passer til deres specifikke behov, så detaljer om deres nøjagtige natur er forbeholdt autoriserede personer og ligner muligvis ikke fuldt ud det produkt, der er tilgængeligt for offentligheden.

Elementer, du har brug for

  • Officielle adgangskoder og adgang

  • Aktiv status inden for US Navy eller Marine Corps

  • Sikker server / computer

Tips

De væbnede styrker, herunder flåden og marinesoldaterne, har stor interesse for, at deres medlemmer lærer global krig mod terrorsprog. Så hvis du vil have større indflydelse eller komme videre på dette område, skal du fokusere på et eller flere af de relaterede sprog. De inkluderer, men er ikke begrænset til arabisk, farsi (persisk), pashto (Afghanistan) og urdu (Pakistan).