Sådan lærer du Voodoo online gratis

Voodoo er en gammel form for magi og magi, som nogle mennesker tror, ​​de kan bruge til at give sig selv lykke og bringe ulykke til deres fjender. Hvis du vil lære mere om voodoo-trylleformularer eller endda lære nogle af dem, kan du besøge et af flere online-sider, der tilbyder gratis lektioner og gratis information om voodoo.

Trin 1

Besøg hjemmesiden Voodoo Prince. Klik på linket "Abonner nu for dine gratis syv Voodoo-lektioner". Indtast dit navn og din e-mail-adresse, og tilmeld dig online-kurserne. Du får et link til syv lektioner i voodoo. Når du har gjort det, kan du vælge at betale for at blive medlem af webstedet og få mere adgang til voodoo-lektioner, eller du kan forlade webstedet.

Trin 2

Besøg Hoodoo Master og læs testimonials af voodoo-lektionerne. Hvis du vælger, kan du downloade den gratis e-bog, der indeholder forskellige voodoo-lektioner. De første par lektioner er gratis, og du kan lære noget voodoo af dem. Så bliver du nødt til at betale for at fortsætte med at få voodoo-lektioner.

Besøg Aurora-net, og vælg et af de links, der bedst beskriver den type voodoo, du er interesseret i. Når du har valgt et link, skal du besøge webstedet og læse gennem de gratis voodoo-lektioner på webstedet. Du kan lære om voodoo fra et websted og derefter vælge et andet for at lære mere.