"GTA IV" snyderi til ubegrænset ammunition

"Grand Theft Auto IV" eller "GTA IV" er et actionspil i åben verden, der giver dig mulighed for frit at strejfe rundt i Liberty City. Der er mange biler og våben i dette spil, som du kan bruge til at skabe kaos. Forskellige snydekoder giver dig en række forskellige våben med fuld ammunition, og du kan indtaste disse koder så mange gange som du vil til uendelig ammunition.

Adgang til Cheat Menu

Du skal hente din mobiltelefon i spillet for at få adgang til snydemenuen. Mobiltelefonen gives til dig, når du har gennemført spillets åbningsstudiemission. Tryk på "Op" på retningspuden på Xbox 360- eller PlayStation 3-controlleren for at bringe telefonen op, eller tryk på pilen "Op" på dit pc-tastatur. Indtast et telefonnummer ved hjælp af skærmtastaturet for at låse op for et bestemt snyderi. Der kan derefter fås adgang til snyderne via "Cheats" i telefonens hovedmenu.

Første våbengruppe

Du kan kun bære et bestemt antal våben ad gangen, så de opdeles i to grupper. Den første gruppe våben indeholder baseballbat, pistol, haglgevær, MP5, M4, snigskytteriffel, RPG og granater. Indtast nummeret "4865550100" på mobiltelefonen for at give din karakter alle ovennævnte våben såvel som den maksimale mængde tilladt ammunition. Indtast nummeret igen hver gang du har lav ammunition for at genopfylde det.

Anden våbengruppe

Den anden våbengruppe inkluderer kniv, pistol, haglgevær, Uzi, AK-47, snigskytteriffel, RPG og Molotov-cocktails. Indtast nummeret "4865550150" i mobiltelefonen for at give din karakter alle de anførte våben plus den maksimale mængde ammunition, de kan rumme. Indtast koden igen, hver gang du får lav ammunition for at genopfylde den med det samme.

Genopfyld ammunition og sundhed

Indtast nummeret "4825550100" i din mobiltelefon i spillet for fuld sundhed, fuld rustning og for at genopfylde din ammunition til dine nuværende våben. Du kan bruge dette, når du har fået ammunition, for straks at give din karakter det maksimale beløb.