Sådan giver jeg iBooks som gaver fra iBooks & iTunes i iOS

iTunes- og App Store-brugere har længe været i stand til at give gaveapps, film og musik, og takket være en nylig ændring af iBooks Store kan vi alle give gaven af ​​litteratur og fuldføre hele transaktionen lige i vores hånd fra iOS. Måske bedst af alt, kan du planlægge gaveens ankomst til en bestemt dato, og den begavede bog kommer nøjagtigt i deres e-mail-indbakke med tiden, hvilket betyder, at selv samlede slækker feriekøbere som mig vil kunne få noget for alle i tide til jul

Bøger sendt som gaver kan læses af modtageren via iBooks-appen, så du vil være sikker på, at de har en iPad, iPhone, iPod touch eller Mac for at kunne faktisk læse, hvad du sendte dem. Gaveartikler bliver også faktureret til afsenderens iTunes-konto, så husk det, hvis du bruger en andens maskine til at gennemse.

Afsendelse af bøger som gaver fra iBooks / iTunes i iOS

Dette virker enten iTunes eller iBooks apps på iPhone, iPad eller iPod touch i iOS. En perfekt sidste minut mulighed for de akavede jul morgen situationer hvor alle sidder omkring træet og du stadig ikke har købt nogen gaver endnu (ikke mig, jeg sværger).

  1. Åbn iBooks app og gå til butikken, eller åbn iTunes-appen og gå til sektionen Bøger
  2. Find bogen til gave, tryk så på knappen Share (ligner en boks med en pil, der peger ud af den)
  3. Vælg "Gave" fra aktieoptionerne
  4. Udfyld modtageren (til), fra (dig) og en besked
  5. VALG: Tryk på datoen under "Send gave" for at vælge en bestemt leveringsdato
  6. Vælg "Næste" for at vælge et gaveposttema, bekræft gaven, og igen for at regne iTunes-kontoen med gaven

Nemt, ikke? Din indkøbspostering er ikke længere en bekymring, og begivenheden, fødselsdagen, julen, Hanukkah, Kwanza, Eid, nytår, bryllup, hvad din nuværende udvekslings lejlighed kan være, er blevet reddet.

På modtagerens slutning får de en fin email med det valgte tema, de klikker igennem for at indløse boggaven og føje den til deres iTunes-konto. Hele oplevelsen er super let på både købs- og modtagersiden, hvilket gør det praktisk tårebestemt og en god mulighed for virtuelle gaver. Gavemodtageren skal selvfølgelig bruge iBooks-appen, som er en gratis download til iOS-brugere, og den er også inkluderet gratis i OS X Mavericks til Mac-brugere.

Hele denne proces fungerer stort set som gave-apps og film, inklusive leveringsplanlægning, men lad os se det, bøger er generelt et bedre valg til gaver til mange mennesker, hvilket gør dette til en meget velkommen tilføjelse til iTunes og iBook-butikkerne.