iPad siger "ikke opladning", når den tilsluttes til computeren? Her er Fix

Du har måske bemærket, at iPad kan oplades ikke kun med den medfølgende iPad oplader, men også ved at bruge en iPhone oplader, eller ved at forbinde en iPad til en computer via USB-kabel til opladning. Mens alle disse metoder vil oplade et iPad-batteri, selvom nogle langsommere end andre, kan nogle gange du støde på en fejlmeddelelse med visse opladningsmetoder, hvor iPad siger, at det er "Ikke opkrævning". Meddelelsen "Ikke opladning" vises normalt, når iPad er tilsluttet en computer via USB, men nogle gange vises den, når den også tilsluttes en iPhone oplader.

Selvom der er mange grunde til, at en iPad kan rapportere, at den er "Ikke opkrævning", er en særlig almindelig årsag relateret til strømkilden, og dermed tilbyder den her en simpel løsning. Men der er et par andre mulige problemer, som kan medføre, at en iPad ikke opkræves, så vi kan dække de mest almindelige årsager til, at en iPad vil vise "ikke opladning" -meddelelsen i enhedens øverste linje, og hvad du kan gøre for at rette det.

1: Vent! Kontroller iPad Port for Obstructions

Før du går videre og tweaking med strømkabler og iPad-opladere, skal du kontrollere iPad-ladelåsen for eventuelle mulige støv, støv, lint, snavs eller en anden hindring.

Brug en træ eller plast tandstikker og ryd porten på bunden af ​​iPad for at sikre, at der ikke er noget der sidder fast.

Det lyder nok dumt, men det er mere almindeligt, end du måske tror, ​​at finde nogle slags ting, der sidder fast i belysningsporten på bunden af ​​iPad, især hvis iPad ofte placeres i tasker eller ofte bruges af børn. Mystery lint, leget dej, mad partikler, et korn af ris, snavs, sten, du ville blive overrasket over de mærkelige ting, der kan ende op fast i de små opladning porte, som vil forhindre ting fra opladning overhovedet, så vær sikker Kontroller det grundigt og sørg for, at det er tydeligt af obstruktion. Alt, hvad der forstyrrer en forbindelse, kan forhindre enheden i at oplade, og mens crud forhindrer iPhone i at oplade langt oftere end det måske på en iPad, kan det stadig ske for tabletterne.

2: iPad siger "Opladning ikke", når den tilsluttes til en computer med USB? Prøv dette

Jeg ser ofte meddelelsen "Ikke opladning" på min iPad, når den er tilsluttet en bestemt USB-port på en bestemt Mac. Dette tyder på, at en given USB-port ikke sender tilstrækkelig strøm til at kunne oplade iPad tilstrækkeligt, så det kan fortsætte med at løbe ned i batteriet, eller i det mindste ikke oplad batteriet og bare vise 'ikke' opladning 'besked. To mulige løsninger på dette er som følger:

  • Prøv at tilslutte opladerkablet til en anden USB-port på computeren
  • Prøv et andet USB-kabel helt *

* Du kan altid købe et Lighting USB-kabel fra Amazon til en rimelig pris her, hvis det er nødvendigt.

Vigtigt : Hvis USB-kablet er slettet, revet eller på anden måde beskadiget, vil du gerne have et nyt USB-kabel og bruge det ene i stedet. Et beskadiget opladningskabel vil i bedste fald være upåliteligt og skal udskiftes så hurtigt som muligt. Du kan få et nyt Lighting to USB-kabel fra Amazon til en rimelig pris her. Sørg for, at du får et certificeret opladningskabel, da kabler, der ikke er certificeret ofte, ikke virker.

Det alene kan løse problemet, men ikke altid.

3: Forsøg derefter at forbinde iPad til iPad 12w Wall Charger

En løsning, der næsten altid løser iPad-meddelelsen "Ikke opladning", hvis den vedrører strømforsyning, er at tilslutte iPad direkte til en dedikeret iPad 12w-oplader fra en stikkontakt. Disse kommer med hver iPad solgt og ligner en lille firkantet blok, der plugger ind i en stikkontakt.

Bemærk, at du vil bruge iPad 12w oplader og ikke en 5w iPhone oplader, fordi mens iPhone opladeren teknisk set skal oplade iPad, vil det gøre meget langsommere, simpelthen fordi strømforsyningen er dramatisk mindre (5w vs 12w). Du kan også opleve, at hvis et spil eller noget strøm, der er sulten, kører på iPad, mens du er tilsluttet en 5w iPhone oplader, kan batteriet stadig aftappe, selvom det er tilsluttet, simpelthen fordi opladerenes effekt er dramatisk mindre end den, der er beregnet til iPad. Således skal du bruge 12w iPad opladeren, og den skal oplade helt fint.

Hvis du har mistet iPad 12w-opladeren, kan du købe en ny på Amazon til en rimelig pris her, nogle af dem er tredjepartsladere, så vær opmærksom på, hvem du bestiller fra på Amazon.

Hvis du stadig har problemer, kan du også se nogle tip om, hvordan du reparerer en iPhone, der ikke opkræves her, de fleste af disse forslag gælder også for en iPad.

Disse tre vigtige tip bør løse dine iPad opladningsproblemer, hvis du ser meddelelsen "Ikke opladning" i øverste linje på iPad. Giv dem en chance og lad os vide, hvad der virker for dig i kommentarerne nedenfor.