Beta 2 i iOS 9.3.2, OS X 10.11.5, WatchOS 2.2.1, tvOS 9.2.1 Tilgængelig

Apple har udgivet den anden betaversion af OS X 10.11.5, iOS 9.3.2, WatchOS 2.2.1 og tvOS 9.2.1. De opdaterede beta udgivelser er nu tilgængelige for personer, der kører de tidligere beta-builds.

Beta-punktudgivelserne er generelt rettet mod at løse fejl og forbedre ydeevnen med hver respektive build af systemsoftware, og det er usandsynligt, at der vil blive vist nogen væsentlig ny funktion i softwareløsningerne.

For iOS 9.3.2 beta 2 er der vist nogle mindre justeringer af eksisterende funktioner, som evnen til at aktivere både Night Shift-tilstand og Low Power-tilstand på samme tid på en iPhone eller iOS-enhed, en funktion, der for øjeblikket er begrænset til enten af de nyttige funktioner, men ikke begge samtidigt i iOS 9.3.1.

For Mac vil OS X 10.11.5 beta 2 forhåbentlig løse nogle af de igangværende vanskeligheder for en udvalgt gruppe af brugere med problematiske Safari og OS X 10.11.4-oplevelser.

Brugere, der er tilmeldt udvikler beta-programmer, kan downloade beta-bygningerne lige nu via mekanismen Over Air Software Update på deres forskellige iOS-enheder via appen Indstillinger, Mac'er via App Store, Apple Watch gennem deres parrede iPhone eller Apple TV gennem appen Indstillinger.

Offentlige beta-bygger af iOS 9.3.2 beta 2 og OS X 10.11.5 beta 2 følger kort efter som normalt.

Apple går typisk gennem et halvt dusin beta-builds af operativsystemsoftware, inden der frigives en endelig version til offentligheden. Alle kan vælge at tilmelde sig i de offentlige beta-programmer, men i betragtning af den mindre end stabile karakter af beta-udgivelser anbefales det generelt kun til avancerede brugere eller til sekundære enheder.