Sådan bruges den grønne skærmteknik med Virtual Dub-software

VirtualDub er et strømlinet videoredigeringsprogram. Dette gratis program har ikke mange af de klokker og fløjter, der findes i programmer, du køber, men det er designet til at forbedre arbejdsflowet og tempoet for en standardeditor. Programmet indeholder en grundlæggende grøn skærmindstilling, selvom den ikke er så kraftig som mange andre softwaretitler. Derfor, hvis noget af det grønne har en lidt anden farve, vil du have rester af grøn farve gennem hele dit skud.

Trin 1

Download og installer VirtualDub (se Ressourcer).

Trin 2

Åbn programmet, vælg derefter "File", "Import", og vælg både den grønne skærmvideo og den video, du vil erstatte den grønne med.

Trin 3

Dobbeltklik på den grønne skærmvideo, vælg derefter indstillingen "Effekter" og vælg "Grøn skærm".

Trin 4

Klik og træk erstatningsvideoen ned til vinduet "Udskiftning". Dette vindue er ved siden af ​​det aktuelle displayvindue og er tomt, indtil du vælger den ønskede erstatning. Erstatningsvideoen er placeret (efter import) i videofilbakken på siden af ​​programvinduet.

Klik på det grønne i displayvinduet, og det grønne fjernes og erstattes af udskiftningsoplysningerne. Når du er indstillet, skal du klikke på "Filer", "Eksporter" og derefter vælge en placering til at gemme filen, give den en titel og klikke på "OK" for at oprette den eksporterede videofil med grøn skærm.