Opret Smukke Brugerdefinerede Screen Savers fra et Flickr Image Feed

Flickr har en endeløs udbud af smukke billeder, der gør det muligt at automatisk automatisk opdatere billedskærmsparere i Mac OS X. Alt du behøver, er en god Flickr-strøm, og du kan nemt oprette en ny pauseskærm fra det, sådan er det:

  1. Find en Flickr-billed stream, du vil bruge, og rul til bunden af ​​Flickr-siden, og kigge efter linket "Abonner på" RSS
  2. Højreklik på "Seneste" og kopier URL'en (starter med api.flickr.com) i udklipsholderen
  3. Start "Systemindstillinger" og åben "Screen Savers"
  4. Klik på ikonet "+" i nederste venstre hjørne, vælg "Tilføj RSS Feed"
  5. Indsæt i Flickr RSS feed URL, du kopierede tidligere

Du kan bruge din egen Flickr stream eller bare vælge en fra "Udforsk" eller "Interessant" lister. Generelle tema billedlister kan findes ved at vælge tags, grupper eller pools, men ikke alt på Flickr har indstillingen RSS feed.

For de bedste resultater skal du vælge en Flickr-bruger, der uploader billeder med høj opløsning, og vælg Ken Burns Display Style i indstillingerne for skærmbeskyttelse.

Fix Grainy Screen Saver Billeder med et nyt RSS Feed
Hvis du bemærker, at de resulterende billeder ikke er fulde opløsninger, kan du køre Flickr-feed-URL'en via en tredjepartstjeneste for at oprette et nyt RSS-feed, der kun bruger de højopløsende billeder:

  • Gå til BigFlickrFeed.com og indsæt Flickr RSS-feed i URL-posten
  • Kopier outputadressen (www.bigflickrfeed.com/photos/username/) til udklipsholderen
  • Brug denne URL til at tilføje som RSS feed screensaver i Mac OS X

Hvis du vil have nogle helt fantastiske landskaber med høj opløsning fra hele verden, er denne Flickr-brugerflow svært at slå: http://www.flickr.com/photos/coolbiere/

Du kan også samle billeder af billeder manuelt, placere dem i en mappe og oprette en brugerdefineret pauseskærm på den måde.