Sjove opvarmningsspil til børn

Børn har naturligvis meget energi og kan lide at løbe rundt og lege fysisk. Dette er en normal del af børns udvikling. Alligevel skal selv børn være opmærksomme på, hvordan de forbereder deres kroppe til fysisk arbejde. Ellers kan de stå over for problemer som muskelkramper eller belastning på hjertet. Opvarmningsspil giver børnene en sjov og passende måde at gøre det lettere på fysisk træning.

Trafiklys

Sjove opvarmningsspil til børn

Børn er i biler eller på busser næsten hver dag, og de kan lide at efterligne voksne. Trafiklys, et traditionelt børneopvarmningsspil, der er angivet på learningideas.co.uk, drager fordel af dette. I den enkleste version af spillet kalder lederen "rød", "grøn" eller "gul". Børnene stopper, sænker farten og fortsætter normalt med bevægelser som at løbe eller springe over baseret på lederens opkald. Lederen kan også kalde variationer ud som "at komme ind i rundkørslen" (barnet drejer), "regn" (barnet vinker med armene som forrudevaskere) og "omvendt" (barnet udfører sin bevægelse baglæns).

Germ Tag

Germ Tag er et spil fra pecentral.org, hvor børn skal undgå at blive "syge". Fire bolde - to af grønne og to af røde - er nødvendige. Rød repræsenterer "bakterier." Grønt repræsenterer "medicin". Lederen uddeler de farvede bolde til fire børn. De resterende børn går, springer over, hopper eller løber rundt i en markeret firkant med plads, mens børnene med "kimkuglerne" prøver at fange dem. Hvis et barn bliver rørt af en "kim", er de nødt til at klappe på jorden for at signalere om "medicin". "Lægerne" med de røde kugler kommer derefter og mærker børnene på jorden for at få dem tilbage i leg. Spillets leder bør pause spillet med jævne mellemrum (ca. hvert andet minut) for at give andre børn en chance for at få de grønne og røde kugler. Da hvert spil er designet til at være kort, kan enhver bevægelse bruges.

Edderkopper og skorpioner

Del gruppen af ​​børn i to. Halvdelen af ​​børnene kravler på fire med ryggen i luften. De er "skorpioner". Den anden halvdel af børnene bevæger sig på alle fire med deres maver mod loftet. De er "edderkopper". "Skorpionerne" jagter "edderkopper" og prøver at "stikke" dem ved at mærke dem. Hvis en "edderkop" "stikkes", skal de ligge på jorden. Primaryresrouces.co.uk foreslår at krydre spillet ved at have en eller to "edderkopper", der kan give en "anekdote." En anden mulighed er at få nogle børn til at være "fugle", der kan mærke "skorpioner", men som er modtagelige for "edderkoppebid".