Hvordan man tegner et rutediagram i Visio

Microsoft Visio er beregnet til at hjælpe udvikleren med at oprette store og komplekse flowcharts. En af fordelene ved Microsoft Visio er evnen til at revidere flowchart over tid. Dette giver plads til udvidelser og forbedringer efter behov. Microsoft Visio tillader en bruger at sammenligne og evaluere processer. Ved at gemme data om omkostninger, varighed og ressourcer kan brugeren generere rapporter. Dette giver udvikleren mulighed for at få en detaljeret oversigt over nøjagtigt, hvor mange ressourcer der er afsat til at fuldføre en opgave.

Trin 1

Åbn Microsoft Visio-applikationen.

Trin 2

Vælg "Nyt flowdiagram." En tegningsrude vises med et sidebjælke i forskellige former for at oprette rutediagrammet.

Trin 3

Træk den ønskede form til tegningsruden. Placering af musemarkøren over en figur frembringer en call-out, der forklarer, hvad formen bruges til. Hver figur repræsenterer en anden proces. Husk, at hvert flowchart skal starte og slutte med symbolet "Terminator".

Trin 4

Navngiv processen. Dobbeltklik på symbolet placeret i tegningsruden, og skriv navnet på processen. Gentag for at tilføje andre figurer til tegningsruden.

Forbind processer med et stik. Flere blå x'er er spredt rundt om symbolet. Dette er forbindelsespunkter. Klik på "Connector Tool" øverst til venstre på værktøjslinjen. Klik på forbindelsespunktet for et symbol. En lille linje vises. Træk linjen til forbindelsespunktet for et andet symbol. Stikket oprettes nu og forbinder disse to processer sammen. Fortsæt disse trin for at oprette et rutediagram.