Hvad betyder Luk alle browservinduer?

Internetbrowsere viser websider i windows eller faner. Flere vinduer kan være åbne ad gangen, så brugeren kan skifte mellem de åbne vinduer. Under softwareinstallationen bliver brugerne bedt om at lukke alle åbne browservinduer for at fortsætte med installationsprocessen.

Definition

"Luk alle åbne browservinduer" er en instruktion fra et softwareprogram, der fortæller dig at lukke alle vinduer og faner, som du har åbnet i din internetbrowser, og i nogle tilfælde endda selve internetbrowserprogrammet. Bare at lukke internetbrowseren lukker muligvis ikke alle de åbne vinduer i visse browsere.

Hvordan

Der er et par forskellige måder at lukke vinduer på, og instruktionerne varierer afhængigt af hvilken internetbrowser du bruger. Den grundlæggende installation af Mozilla Firefox har ikke en måde at lukke alle de åbne vinduer eller faner på. Brugere kan klikke på "X" i højre hjørne af hver fane og lukke hvert vindue individuelt. Derudover er en tilføjelse tilgængelig via Mozilla, der giver brugerne mulighed for at lukke alle åbne vinduer og faner med et enkelt klik (se Ressourcer). Når brugere af Internet Explorer klikker på "X" øverst til højre på skærmen for at lukke applikationen, bliver de spurgt, om de vil lukke alle åbne vinduer. Når brugeren klikker "Ja", lukkes alle de åbne vinduer sammen med applikationen.

Hvorfor

Softwareapplikationer anmoder om, at du lukker alle vinduer for at beskytte dig mod personlige oplysninger, der overføres via Internettet. Når en softwareapplikation downloades fra Internettet, kan hackere muligvis få adgang til websteder, der indeholder personlige oplysninger, såsom din bank, kreditkort eller personlige oplysninger.