Del billeder nemt med Photo Streams i iOS

Photo Streams er en fantastisk tilføjelse til iOS, men hidtil synes at være en underudnyttet funktion. Med Photo Stream kan du nemt dele en samling billeder med en udvalgt gruppe mennesker uden at skulle gå gennem de sædvanlige veje i sociale netværk. I stedet opretter du et øjeblikkeligt galleri lige ud af Photos-appen, vælg personer, der deler det med, og det handler om det. Hvis du har lyst til at dele det med et bredere publikum, kan du endda få en webadresse, der gør det muligt for alle at se billederne via internettet.


Hvis du ikke er bekendt med Photo Stream, kan du oprette en strøm, føje folk til delte fotostrømme, tilføje og fjerne billeder, og selvfølgelig hvordan du sletter dem også. Denne proces vil være den samme på en iOS-enhed, der kører en moderne version af iOS, herunder iPad, iPhone, iPod touch og iPad mini.

Sådan opretter og deler du fotostrømme fra iPhone og iPad

  1. Åbn "Photos" app og indtast kamerarolle eller et album og tryk så på "Rediger"
  2. Tryk på hvert billede, du vil tilføje til den delte stream, billeder vises med et rødt tjek på det, og tryk derefter på "Del" efterfulgt af "Photo Stream"
  3. Tilføj folk til at dele billedstrømmen med, giv strømmen et navn, tryk på "Næste" og derefter "Post" for at dele strømmen

Hvis du starter oprettelsesprocessen fra fanen Photo Stream i stedet, bliver Næste knappen automatisk "Opret". Det er selvfølgelig let nok, men du kan også tilføje flere personer til delte streams, tilføje eller fjerne billeder, og selvfølgelig slette streamen helt.

Sådan tilføjes flere personer til eksisterende delte fotostrømme

  • Åbn "Photos" app og tryk på knappen "Photo Stream"
  • Tryk på den blå knap ved siden af ​​streamen, og se derefter under "Abonnenter" og tryk på "Tilføj personer ..."

Sådan tilføjes eller fjernes billeder til eksisterende delte fotostrømme

  • Fra Photos app skal du trykke igen på knappen Photo Stream
  • Tryk på Photo Stream for at tilføje billeder til, og tryk derefter på "Rediger", efterfulgt af "Tilføj" for at gennemse Camera Roll og vælg billeder, der skal tilføjes til den delte stream, tryk på "Udført", når den er færdig

Sådan slettes en Photo Stream i iOS

  • Fra Fotos skal du trykke på den blå> pil-knap ved siden af ​​navnet på billed streamen
  • Rul ned til bunden og tryk på den store røde "Slet fotostrøm" -knap, bekræft sletningen

Husk, at når du har aktiveret Photo Streams, kan du også få adgang til dem i OS X via Finder, iPhoto og endda som en pauseskærm. Photo Streams er også tilgængelige som en pauseskærm på Apple TV.

Du vil opdage, at grænsefladen til at bruge Photo Streams i iOS og OS X er lidt anderledes afhængigt af hvilken version af software du bruger, men i sidste ende er funktionen og dens evner forblev de samme, uanset hvilken version af iOS der er indlæst på iPhone eller iPad.