iPhone Gendan fra iTunes Backup tager evigt? Her er Fix

Uanset om du opretter en ny iPhone, migrerer til en iPhone X fra en gammel iPhone, eller bare genopretter en iPhone via iTunes til fejlfinding eller anden grund, bør processen med at genoprette en iTunes-backup til en iPhone ikke tage for lang tid tid. Men nogle gange kan der opstå en ejendommelig situation, hvor iTunes-processen "Restoring iPhone from backup" kan tilbyde en ekstraordinær lang tid tilbage, nogle gange over 20 timer.

Hvis du ser en for lang tid tilbageværende skøn, når du forsøger at gendanne en iPhone fra backup, kan det skyldes en fejl, og med et par fejlfindingstrin kan du afhjælpe problemet og dramatisk øge iTunes Backup-gendannelsesprocessen.


Før du kommer i gang, skal du indse, at det kan tage et stykke tid at færdiggøre en enhed gendannelse fra en iTunes-backup. At vente en time eller to for at fuldføre er temmelig normal afhængigt af størrelsen af ​​backupfilen. Hvad der er unormalt, er iTunes backup gendannelsesoverslag med resterende tid i over lange tidsperioder, der ofte fortsætter med at tjekke op i løbet af 15 timer, 20 timer, 30 timer osv., Disse situationer er tegn på et problem. Vær også opmærksom på, at vi taler om at gendanne sikkerhedskopier til iTunes på en computer, ikke iCloud backup gendannelser, hvilket kan tage lang tid at afslutte på langsommere internetforbindelser. Følgende fejlfindingstrin gælder kun for iTunes-genoprettelser foretaget til og fra en computer direkte til en iPhone via en USB-forbindelse.

Sådan repareres for meget lang iTunes Gendannelse fra sikkerhedskopieringstidens resterende problem

  1. Afbryd forbindelsen til iPhone fra computeren og USB-tilslutningen
  2. Opdater iTunes til den nyeste version, hvis du ikke allerede har gjort det
  3. Genstart iPhone
  4. Genstart computeren
  5. Når computeren starter op igen, skal du starte iTunes som normalt
  6. På iPhone, gennemgå gendannelses- / installationsprocessen igen og vælg "Gendan fra backup med iTunes"
  7. Slut iPhone til computeren med et USB-kabel, og lad gendannelsen fra backup fortsætte som forventet

Jeg har personligt kørt ind i dette problem, når jeg genoprettede og oprettede en ny iPhone X via iTunes fra en nylavet iPhone Plus-backup. Det første forsøg på at migrere og gendanne iPhone X med sikkerhedskopieringen i iTunes gav et resterende tidsrum på 8 timer, der langsomt voksede til 20 timer. Efter at have fulgt ovenstående trin kunne jeg løse problemet og få hele backupgendannelsesprocessen færdig om cirka en time, da en 128 GB backup blev genoprettet til den nye iPhone - en rimelig tid givet den enorme backupstørrelse. Efter at have søgt lidt, indså jeg, at en hel del andre brugere oplever det samme problem med iPhone X, iPhone 8 og mange ældre iPhones også over tid.

Før, hvor iTunes genopretter fra backup, var den estimerede tid 20 timer:

Og efter reparationen tager du cirka en time at fuldføre gendannelsen fra iTunes-backupprocessen:

For hvad det er værd, er dette ikke et særlig nyt problem, og faktisk har brugere rapporteret dette problem i årevis på Apple Diskussioner, så det er ikke en klage til en bestemt iPhone-model, iTunes-version eller iOS-version. Der ser ikke ud til at være en særlig sammenhængende årsag til, at iPhone'en "gendannelse fra backup" -processen fejlagtigt kan rapportere en overdreven backup gendannelsestid, men den gode nyhed er, at det normalt er ret nemt at reparere ved at hoppe gennem de fejlfindingskoblinger, der er beskrevet ovenfor.

Har du haft lignende problemer med at gendanne sikkerhedskopier til en iPhone eller iPad med iTunes? Del dine erfaringer og fejlfindingstrin i kommentarerne nedenfor, og lad os vide, om de ovennævnte tips løste problemet for dig.