5 Vedligeholdelsestips til iPhone og iPad: Den enkle og vigtige iOS Cleanup Guide

Foråret er godt i gang, hvilket betyder, at det er på tide at gøre nogle nødvendige vedligeholdelser for din iOS-hardware. Ja, vi ved, at rengøring ikke er det sjoveste i verden, men det er alle enkle opgaver, og det er virkelig den type regelmæssig vedligeholdelse, at alle brugere af iPhone, iPad og iPod touch skal udvikle sig til almindelige vaner ... men bare Hvis du ikke er kommet der endnu, er vi her for at hjælpe.

Så tag ud det, iPhone, iPad, iPod touch og følg med for at holde tingene kører glat. Lad os komme afsted!

1: Slet apps, du ikke bruger ... og burde ikke bruge

Vi alle har nogle apps der ligger omkring, vi ikke bruger. Måske er det en tidsmæssig spil, måske er det noget app, din ven fortalte dig om, at du aldrig kom rundt for at prøve, måske er det alt det uønskede du downloadede i de første to uger af iPhone ejerskab, og App Store følte sig som en slikbutik eller Måske at mæglervirksomheden for at se din 401k - hvor mange gange har du handlet værdipapirer på din iPhone? 0? Det var hvad jeg tænkte. Slet alle de ubrugte apps! De tager plads og gør dig ikke favoriserer.

Bare rolig, du kan altid downloade dem igen senere, hvis du har Clash of Clans-tilbagekøb.

2: Kast mindre brugte apps og slip i en mappe

Selvom IOS leveres som en generel spartansk oplevelse (især i forhold til nogle af de alternativer derude, der ødelægger deres smartphones med carrier crud), kommer alle vores iPhones og iPads med apps, vi utvivlsomt ikke bruger, men kan ikke afinstallere. Sikker på, at du kan skjule dem gennem begrænsninger, men en bedre tilgang er at bare smide dem i en mappe og sætte dem på en sekundær eller tredje startskærm og glemme de eksisterer. Min mappe "Mindre brugt" er alle Apple-ting og ser sådan ud:

Og jeg besøger i grunden aldrig denne mappe nogensinde. At sætte de ubrugte ting her hjælper med at rydde op på startskærmen, selvom det er bedre end ingenting.

3: Back Up

At være vant til regelmæssigt at sikkerhedskopiere dine iDevices er afgørende, men få mennesker gør det så ofte som de burde. Sikkerhedskopiering er afgørende for så mange grunde, fra let opsving i tilfælde af en softwareopdatering gået dårligt, en tabt iPhone, en opgradering, uanset hvad det er eller hvad der motiverer dig, bare sikkerhedskopiere! Hvad venter du på?

Du kan sikkerhedskopiere iOS-enheder til iCloud eller iTunes eller begge dele. iCloud er super let, men det er let overbelastet, hvis du har mere end en iPhone eller iPad på samme Apple ID. iTunes giver i grunden mulighed for ubegrænsede sikkerhedskopier, fordi det går til din computers harddisk i stedet, hvilket betyder, at selvom du ikke har en stor harddisk, kan du kopiere disse sikkerhedskopieringsfiler til et andet sted som et eksternt drev for at spare lidt diskplads og adgang dem senere. Du ser, hvor jeg går med dette ... der er ingen undskyldning for ikke at lave regelmæssige sikkerhedskopier.

Og her håber vi, at Apple bliver lidt mere generøs med iCloud-opbevaring, så det bliver en mere pålidelig backup-løsning for alle, fingre krydset!

4: Opdater iOS

Opdatering til den nyeste version af iOS er vigtig, fordi hver udgivelse indeholder fejlrettelser, sikkerhedsopdateringer og ofte også nye funktioner. Lad ikke være efterladt på en gammel version af iOS, når der er nye versioner til rådighed. Opdatering af systemsoftwaren på en iPhone, iPad eller iPod touch er super let gennem OTA-opdateringen (OTA) og tager kun et par minutter:

  1. Sikkerhedskopier enheden først, men du har allerede gjort det, ikke?
  2. Åbn indstillinger og gå til "General"
  3. Vælg "Software Update", og hvis der er en opdatering tilgængelig, vælg "Download og installer"

Nemt, og det er generelt afsluttet om et par minutter.

Jeg er altid overrasket over, hvor få almindelige mennesker regelmæssigt opdaterer iOS. Sikker på, at vores geeks opdaterer det øjeblik, hvor en ny version kommer, men den gennemsnitlige person opdager ikke og bekymrer sig heller ikke, ofte dvæler omkring flere udgivelser bag den nyeste version af iOS, der mangler vigtige løsninger og nyttige funktioner. . Opdater!

5: Opdater apps

Taler om opdatering af software ... dine apps skal også opdateres. Gør dette, når du har renset ud og slettet junk apps du ikke længere bruger, så du ikke spilder din båndbredde eller tid.

  1. Åbn appen "App Store" og gå til "Opdateringer"
  2. Vælg "Opdater alle" for at opdatere hver app, der har en ny version tilgængelig

Hvis du er dårlig ved at huske at opdatere dine iOS-apps, kan du stole på automatisk opdatering for at gøre det for dig. Super nemt, og det er helt automatiseret og fortsætter bag kulisserne, og forsikring af dine apps er altid i deres nyeste version. Jeg kan godt lide denne funktion meget, især for nybegyndere og / eller dovne brugere, men husk bare, at det kan spilde batteri, så mange brugere slukker for at holde deres enheder længere, uden at de bliver opladet.

-

Har du fået iOS-vedligeholdelsestip eller råd til vejr rengøring til iPhone, iPad og iPod touch? Lad os vide i kommentarerne!