Idéer til telefonsvarerbeskeder

Når en opkalder når din telefonsvarer, tegner den besked, han hører, et billede af dig. Hvis dette er nogen, du aldrig har talt med før, vil din telefonsvarer give ham et øjeblikkeligt indtryk af, hvem du er. Uanset om din besked er professionel, venlig eller sjov, er din hilsen til telefonsvarer en udvidelse af din personlighed. Der er adskillige ideer til hilsner til telefonsvarer afhængigt af den besked, du vil formidle.

Computeriseret hilsen

Nogle mennesker foretrækker måske at bruge den standardiserede computerhilsen, der simpelthen annoncerer det telefonnummer, den opkaldende har nået, og beder om, at hun efterlader en besked. Selvom dette ikke er den mest originale hilsen til telefonsvareren, giver den dig mere privatliv, da den, der ringer op, ikke vil høre din stemme eller dit navn. Hvis du foretrækker, at opkaldere ikke kender andet end dit telefonnummer, er dette indstillingen for telefonsvarer, der skal bruges.

Personlig hilsen

Hvis du vil tilføje et personligt præg til din besked, kan du optage hilsenen med din egen stemme. Annoncer dit navn, nummer og bed dem om at efterlade en besked. For eksempel "Hej, du har nået Jane Doe på 937-555-1212. Jeg kan ikke besvare dit opkald lige nu, men hvis du efterlader dit navn og nummer, vender jeg tilbage til dig så snart muligt." Ved at angive dit navn vil denne type besked fortælle den, der ringer op, at hun helt sikkert har nået den rigtige person; den er også mere personlig og er generelt mere venlig end den standardiserede computerhilsen. Du kan optage alt, hvad du vil, i en personlig hilsen til en telefonsvarer for at fortælle opkaldet så meget eller så lidt om dig, som du ønsker.

Professionel hilsen

Når det kommer til dit forretningsliv, skal din telefonsvarer være poleret og professionel. Øvelse gør mester i dette tilfælde. Skriv et script, der skal følges, ord for ord, når du optager denne meddelelse. En professionel hilsen skal omfatte dit navn, firmanavnet, en invitation til at efterlade en detaljeret besked og en alternativ måde at modtage øjeblikkelig hjælp i tilfælde af en nødsituation; dette kan være din assistents telefonnummer eller din vejledernummer.

Humoristisk besked

En masse mennesker vælger at oprette humoristiske telefonsvarerbeskeder designet til at få en latter fra deres opkaldere. Der er mange scripts til humoristiske ideer til hilsner til telefonsvarer på Internettet, eller du kan oprette en af ​​dine egne. Disse bruges bedst på telefoner, hvor du ikke modtager professionelle opkald. Da dette er din personlige humoristiske hilsen, kan du vælge at optage en hvilken som helst type vittighed, du ønsker, lige fra godmodig og ren til dem, der er lidt mere rasende eller kontroversielle.

Meddelelser, der kan downloades

Hvis du har svært ved at komme med din egen telefonsvarerbesked og vil have noget andet, skal du vælge blandt mange af de forudindspillede hilsner. Nogle af dem er ligefrem sjove og dine opkaldere får et spark ud af dem. De fleste af disse hilsener er .mp3- eller .wav-filer, som du kan downloade til din computer og afspille for at optage dem på din telefon.