Sådan skriver du HTML for at placere en e-mail-pop op på en webside

Links til e-mail-adresser dukker automatisk op brugerens e-mail-klient. Oprettelse af HTML-links til e-mail-adresser gør det praktisk for dine weblæsere at sende en e-mail-kommunikation direkte. HTML-linket åbner e-mail-klienten og indstiller brugerens skærm til vinduet "send e-mail" i klientsoftwaren. HTML for at oprette et sådant link kræver kun et par kodelinjer, og det kan placeres hvor som helst på din webside.

Trin 1

Indsæt den grundlæggende HTML-kode for et link ved hjælp af anker ("a") tags. Tagget "a" angiver et link til et hvilket som helst sted på dit websted, en ekstern side eller endda en e-mail. Indsæt følgende kode i din webside-kode:

Klik her for at maile mig

Trin 2

Indtast en e-mail-adresse i egenskaben "href" til linket. I de fleste tilfælde bruges en webside eller URL i href-ejendommen. Når der imidlertid indtastes en e-mail, åbner browseren brugerens e-mail-klient. Brug følgende kode til at åbne en e-mail-klient:

Klik her for at maile mig

Trin 3

Indtast et emne til e-mailen. Du kan bruge parameteren "emne" til automatisk at indstille et emne til din læser. Dette er også gavnligt, hvis du vil beholde e-mail kategoriseret, når du modtager kommunikation fra dit websted. Brug følgende kode til at indstille et emne:

Klik her for at maile mig

Gem dine HTML-ændringer, og åbn siden i din browser. Klik på linket for at teste de nye indstillinger. Din browser åbner med emnet og modtageren, der allerede er programmeret til brugeren.