Sådan ser du ABC TV-episoder online

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Uafbrudt højhastighedsinternetforbindelse

  • Kendskab til de klassiske tv-websteder

  • Et S-videokabel (måske)

  • Et fjernsyn med S-videoindgang (måske)

Alle fjernsyn i den nærmeste fremtid kan forbindes direkte til internettet. Computere og fjernsyn fusioneres som en, så du kan søge på den samme enhed, som du ser "Desperate Housewives." Indtil da er det vigtigt at vide, hvordan man ser dine yndlingsepisoder af ABC-shows online. Denne artikel fortæller dig, hvordan du gør det i fem enkle trin.

Log ind på din webbrowser - Safari, Firefox eller Internet Explorer er sandsynligvis de bedste at bruge.

Sådan ser du ABC TV-episoder online

Gå til http://abc.go.com/player/, som er ABCs online-side, der viser alle episoder af deres shows gratis. Du kan gå til andre websteder som Hulu, men det er ikke nødvendigt, fordi ABC tilbyder sin egen eksklusive afspiller og indhold.

Sådan ser du ABC TV-episoder online

Download ABC Full Episode Player, som du kan gøre ved at klikke på venstre side af skærmen. Et vindue vises, du skal klikke på vilkårene og derefter "tillade" det at downloade. Det er til både Mac- og pc-brugere.

Lad spilleren tage dig til menuen til dine foretrukne ABC-shows. Der kan du se de seneste fulde episoder af hvert show og de fleste af de ældre.

Med et S-Video-kabel kan du også køre episoder af showsne fra din computer til dit tv, så længe det har en S-Video-indgang. Der er lidt mere opsætning på hver type computer og andre måder at køre lyd på, så det lyder bedre.

Tips

Med nogle shows på ABC-afspilleren kan du ikke se alle tidligere episoder fra den sæson og sjældent nogen episoder fra tidligere sæsoner. For episoder, som du ikke kan finde via ABC.com-afspilleren, skal du tjekke andre websteder som Hulu.com eller YouTube.com. Det bedste til både kvalitet og showvalg fra juli 2009 var Hulu.com, en af ​​de eneste professionelle online mediesider til tv-episoder, webisoder og film. Du kan også se i high definition, og alt downloades hurtigt (afhængigt af hastigheden på din computer og internetforbindelse).

Advarsler

Bare vær forsigtig med ophavsretsbegrænsninger og lovligheden af ​​visse websteder, der har ABC eller andre tv-episoder, som du er i stand til at downloade eller se. Folk stjæler fjernsyn og film regelmæssigt, og studios og netværk er forståeligt nok meget følsomme over for det.