Hvordan ved jeg, om nogen sletter internethistorik?

Uanset om du kontrollerer en ægtefælle, beskytter dit barns internetforbrug beskyttende eller bare nysgerrig, er det den bedste måde at overvåge de websteder, der er adgang til i dit hjem, at kontrollere i din computers historie. Hvis du åbner fanen Historie, men intet kommer op, når du klikker for at se den seneste brug, kan du begynde at spekulere på, om nogen sletter browserhistorikken.

Trin 1

Åbn Microsoft Internet Explorer. Klik på ikonet tættest på Start-knappen eller ved at dobbeltklikke på Internet Explorer-ikonet på skrivebordet eller i menuen for at åbne browseren.

Klik på fanen "Foretrukne" øverst til venstre i browseren. Klik på fanehistorikken. Du vil se en rullemenu med listerne "denne uge" eller "i dag" på. Hvis du klikker på en af ​​disse muligheder, vises historikken for hver webside, online webvideo og ellers, som computeren har fået adgang til, uanset hvilken tidsramme du vælger. Du vil være i stand til at se historikken fra den besøgte dato, websted, mest besøgte websted og rækkefølge på besøgte websteder den dag.

Trin 2

Åbn din Google Chrome-browser, og klik på firkantnøglelogoet øverst til højre i browseren til højre for adresselinjen. Klik på fanen Historik. En side åbnes med en liste over besøgte websteder med både tilgængelig dato og tidspunkt.

Trin 3

Åbn Mozilla Firefox. Når den er åbnet, vil historikken være synlig i topmenuen under fanen "historie".

Trin 4

Klik på kompasikonet for at åbne Safari på Mac. Klik på knappen øverst til venstre på skærmen, der ligner en åben bog. Dette er knappen Historie. Hvis historiksiden ikke vises med det samme, skal du klikke på historik-knappen i venstre menu.

Se efter websteder. Hvis der ikke er nogen websteder, der er anført i nogen af ​​ovenstående historikmenuer, har nogen slettet historikken.