Sådan oprettes et Excel-regneark i realtid

Microsoft Office Excel er et regnearksprogram, der organiserer data i kolonner og rækker. Det bruges oftest af enkeltpersoner til at gemme og manipulere data. Programmet understøtter en bred vifte af indholdstyper. Normalt er Excel-filer "statiske", idet dataene ikke ændres, før brugeren foretager ændringer. Programmet understøtter dog også datafeeds i realtid. Kraftige regneark kan oprettes til automatisk opdatering baseret på data, der fødes af eksterne kilder. Det er ikke kompliceret at oprette et Excel-regneark i realtid. Med en vis tålmodighed og en internetforbindelse kan Excel konfigureres til at hente data fra en række kilder.

Start Excel. Opret et nyt regneark ved at klikke på knappen "Ny" eller kommandoen "Ny" under menuen "Filer".

Overvej den type realtidsdata, du ønsker at bruge. Excel bruges ofte til at spore aktiekurser og levere analyser af skiftende investeringsscenarier. Brug af aktiekurser i realtid er et eksempel på Excels evne til at arbejde med et datafeed.

Klik i cellen på regnearket, hvor du ønsker at placere resultaterne fra et datafeed i realtid.

Klik på menuen "Værktøjer", og vælg kommandoen "Forskning". En sidepanel åbnes i højre side af Excel-vinduet.

Indtast et aktiesymbol i feltet "Søg efter" øverst i forskningsruden. Vælg datafeed "MSN Money Stock Quotes" fra rullemenuen under "Søg efter" -feltet.

Tryk på den grønne "Søg" -knap til højre for feltet "Søg efter". Aktiedataene for den ønskede ticker vises midt i ruden Research.

Klik på knappen "Indsæt pris". Den aktuelle aktiekurs i realtid for tickersymbolet indsættes i regnearket.

Tips

Mulighederne for regneark i realtid er kun begrænset af tilgængeligheden af ​​kvalitetsdatafeeds til Excel. Download og installer Office Web Services Toolkit fra Microsoft Download Center for at udvide de tilgængelige datafeeds til Excel.