Sådan får du alle tre startere i Pokemon Heartgold eller Soulsilver

Elementer, du har brug for

  • 2 DS- eller DSi-systemer

  • "HeartGold" eller "SoulSilver" spil

  • Pokemon DS-spil, såsom "Pearl" eller "Diamond"

Du har et valg mellem en af ​​de tre store start-Pokémon i "HeartGold" eller "SoulSilver" -spilene: Chikorita, en Pokemon i græs; Cyndaquil, en ild Pokemon; og Tootdile, en vand-Pokémon. Men hvad hvis du vil få alle tre startere? Heldigvis er dette ikke bare en umulig drøm.

Begynd dit "HeatGold" eller "SoulSilver" spil ved at gå nedenunder og tale med din mor.

Gå ved siden af ​​professor Elms hus. Han vil lade dig vælge en af ​​de tre startere. Vælg en, og kør derefter ud til Mr. Pokemon's hus, som professor Elm beder dig om. Efter at have modtaget mysteriet æg fra professor Elm, gå tilbage til New Bark Town, hvor du startede og gå til professor Elms hus for at give ham ægget. Gå derefter til din mors hus for at fortælle hende om dit eventyr. Gå derefter vest ud af byen, og løb ind i Ethan, som giver dig fem pokeballs. Gå mod Cherrygrove by. Sørg for at fange mindst en Pokemon på vej. Når du kommer til Cherrygrove City, skal du gå ind i et Pokecenter og gå ovenpå og ind i et Union-rum.

Tænd for din anden DS med det andet Pokemon-spil indeni. Sørg for, at du har en Pokemon i din fest, som du ikke har noget imod at miste for evigt. Gå ind i et Pokecenter og gå ovenpå og deltag i et Union-rum.

Foretag en handel mellem de to spil, og handel med Pokemon, du har ikke noget imod at miste for start-Pokemon.

Nulstil dit "HeartGold" eller "SoulSilver" spil ved at genstarte det. Når du kommer til hovedskærmbilledet (hvor Ho-Oh flyver gennem himlen eller Lugia svømmer gennem havet), skal du holde Op-knappen nede på retningspuden, B-knappen og "Vælg alle" på samme tid. Dette sletter dit gamle spil, så du kan starte igen.

Gentag trin 1 til 4, men denne gang skal du vælge en anden starter.

Den tredje gang du genstarter spillet er sidste gang du har brug for at genstarte det. Denne gang skal du følge trin 1 til 3 og fange mindst to Pokemon med Pokeballs Ethan giver dig. Nu kan du bytte dem til dit andet Pokemon-spil og få dine første to startere tilbage. Tillykke! Du har nu alle tre startere i "SoulSilver" eller Heartgold "!