Sådan bruges Google til at finde et Gmail-brugernavn og en adgangskode

At miste et Gmail-brugernavn og en adgangskode burde ikke være et problem for dig, forudsat at du er fortrolig med Googles grundlæggende sikkerhedsprotokoller til gendannelse af brugernavn og adgangskode. Generelt kræver brug af Google til at finde et brugernavn og en adgangskode, at du udfylder en af ​​de grundlæggende sikkerhedsprotokoller, der er tilgængelige via Google-konti, den service, du oprindeligt skulle have tilmeldt dig for at have en Gmail-konto.

Gå til www.gmail.com, og klik på "Kan du ikke få adgang til din konto?" Gmail.com er startsiden for Googles e-mail-tjeneste og sætningen "Kan du ikke få adgang til din konto?" skal være placeret i en lille skrifttype direkte, hvor du normalt skriver din adgangskode til din konto.

Svar på spørgsmålet "Hvad forhindrer dig i at få adgang til Gmail?" Spørgsmålet er placeret under "Jeg kan ikke få adgang til min konto", ledesætningen på websiden. Det er markeret med fed skrift. Vælg "Jeg har glemt min adgangskode", hvis du ikke længere kender din adgangskode og / eller "Jeg har glemt mit brugernavn", hvis du ikke kender dit brugernavn. Følg instruktionerne, der vises på siden, når du har valgt en af ​​mulighederne.

Gendan brugernavnet og adgangskoden til din sekundære e-mail. Processen med at gendanne dit brugernavn og din adgangskode til Gmail kræver nødvendigvis, at du får adgang til en alternativ e-mail-adresse for at gendanne dine Gmail-oplysninger. Når du f.eks. Har udfyldt en formular til anmodning om brugernavn fra Gmail, sendes en e-mail fra Google til en sekundær e-mail, som du brugte, da du først tilmeldte dig (f.eks. En anden e-mail-konto med Yahoo.com), og du skal åbne den e-mail inden du kan fortsætte med at gendanne dine Gmail-oplysninger.

Følg instruktionerne i din sekundære e-mail for at gendanne dine Gmail-oplysninger. For eksempel, hvis du gendanner en adgangskode, kræver e-mailen, der sendes til din sekundære e-mail, at du klikker på et link til Gmail, der fører dig til en "gendannelse af adgangskode" -side. På denne side opretter du en ny Gmail-adgangskode. Når du enten har gendannet brugernavnet og / eller oprettet en ny adgangskode til din konto, skal du igen have direkte adgang til Gmail.