Sådan spiller du Xbox 360-spil med en USB-harddisk

Elementer, du har brug for

  • Flash-drev eller USB-harddisk

  • Spildisk (installation af spil fra disk)

  • Xbox Live-konto (Xbox Live Arcade-spil)

  • Microsoft Points (Xbox Live Arcade-spil)

Xbox 360 giver mulighed for at installere spil til at køre fra harddisken eller et flashdrev i stedet for disken. I nogle tilfælde giver dette spil mulighed for at køre hurtigere. Xbox Live Arcade-spil kunne oprindeligt kun køres fra harddisken, men der er tilføjet understøttelse af flashdrev. Processen til installation og kørsel af spil til et flashdrev svarer til den proces, der bruges til den indbyggede harddisk. Selvom det ikke understøttes officielt, kan en USB-harddisk bruges i stedet for flashdrevet. Xbox 360-menuerne henviser stadig til det som et "Flash-drev" i lagringsmenuen.

Installation af spil på harddisken

Indsæt flashdrevet eller USB-harddisken i USB-porten på konsollen.

Indsæt spildisken i din konsol.

Fremhæv "Min Xbox" i menuen Xbox Dashboard. Standardvalget er spillet indsat i drevet.

Tryk på “Y” -knappen på controlleren.

Tryk på “Installer spil” fra menuen.

Tryk på “Flash Drive” i vinduet til valg af hukommelse. Spillet installeres på flashdrevet, så længe det har tilstrækkelig plads.

Tryk på ikonet for spillet under "Min Xbox" for at køre spillet, eller vælg det under afsnittet "Spilbibliotek" i "Min Xbox." Spillet kører automatisk fra flashdrevet, når det er installeret. Spildisken skal stadig være i konsollen som en sikkerhedsforanstaltning mod piratkopiering.

Xbox Live Arcade

Tryk på navnet på Xbox Live Arcade-spillet i "Game Marketplace".

Tryk på "Download nu." Du skal have det viste antal Microsoft-point for at købe spil fra Game Marketplace. Pointene trækkes fra din konto første gang du downloader spillet.

Tryk på “Flash Drive” i vinduet til valg af hukommelse. Spillet installeres på flashdrevet, så længe det har tilstrækkelig plads.

Tryk på navnet på Xbox Live Arcade-spillet under afsnittet "Spilbibliotek" i "Min Xbox" for at spille det.