Sådan vises lokal og UTC-tid på mit skrivebord

UTC, også kendt som Universal Time Coordinated, afspejler tiden ved Jordens Prime Meridian. Prime Meridian er 0 graders længdegrad, der løber gennem det berømte Greenwich Observatory, som ligger lige uden for London, England. Verdens forskellige tidszoner er baseret på og beregnet ud fra UTC. For at få vist flere tidszoner på din computers skrivebord, såsom lokal tid og UTC, har du brug for hjælp fra et avanceret urprogram. Der er flere avancerede urprogrammer tilgængelige, som alle er meget omfattende og nemme at bruge.

Trin 1

Download og installer den gratis prøveversion af WorldClock. WorldClock er et brugervenligt program, der kun kræver 7 MB lagerplads for at køre. Med muligheden "Flere urvisninger" kan du få vist op til 16 forskellige tidszoner, inklusive UTC, direkte på dit skrivebord. Der er flere muligheder, der kan tilpasses, der giver dig mulighed for at ændre æstetikken for hvert ur, du viser for at undgå forvirring. WorldClock er et fantastisk program til nogen, der leder efter en brugervenlig grænseflade, der er lige til det punkt og ikke for prangende.

Trin 2

Download og installer den gratis prøveversion af Qlock. Qlock tilbyder et mere tiltalende æstetisk design, der ikke går på kompromis med brugervenlighed og funktionalitet. Ligesom WorldClock giver Qlock dig mulighed for samtidig at vise flere tidszoner, inklusive UTC, direkte på dit skrivebord. Qlock tilbyder en bredere vifte af indstillinger, der kan tilpasses til hver af dine skærme, og giver dig mulighed for at "snap" alle dine tidsskærme sammen for at skabe et problemfrit look. Qlock er et avanceret tidsvisningsprogram, der fokuserer meget på æstetik, men stadig får jobbet gjort.

Download og installer Microsoft tidszoner gratis for at få vist flere tidszoner direkte på dit skrivebord. Microsoft tidszoner minder meget om både WorldClock og Qlock, men kan være det bedste valg til arbejdspladscomputere, hvor tredjepartssoftware ikke tolereres. Dette program er meget omfattende og let at bruge; dog har Microsoft tidszoner en grænse på kun fem tidszoneskærm til enhver tid.