Sådan optager du iPhone-telefon på den nemme måde

Vil du optage et iPhoneopkald? Vidste du, at der er en meget nem måde at registrere iPhone telefonopkald ved hjælp af andet end din iPhone og et voicemail trick? Jeg ved, du tænker på, hvad der registrerer et iPhoneopkald, har at gøre med voicemail, men det viser sig, at et simpelt trick giver dig mulighed for at bruge tjenesten til at optage ethvert telefonopkald, og det virker godt. Ikke alene får du det indspillede opkald, men du kan også gemme og dele opkaldsoptagelsen som en lydfil.


Du kan prøve det selv selv og registrere dine egne telefonopkald på denne måde, men husk at du skal få tilladelse fra den anden part, inden du forsøger at optage telefonopkaldet. * Den eneste fangst er, at du skal have voicemail oprettet med dit telefonnummer.

Sådan optager du iPhoneopkald med et voicemail-trick

Væsentligt hvad du laver her, samler et opkald med dit eget voicemail og derved skaber et konferenceopkald med dig selv, din telefonsvarer og den anden person eller det sted du ringer til. Når opkaldet er gennemført, vises det optagne opkald i din telefonsvarer. Her er præcis, hvordan det virker, og hvordan man selv kan prøve det:

  1. Åbn telefonappen og ring person (eller sted) som du normalt ville
  2. Forklar til den person, du er ved at registrere telefonsamtalen, få deres tilladelse og forklare for at gøre det, skal du sætte dem på vent et øjeblik for at slå sammen med opkaldsoptagelsesfunktionen
  3. Tryk på knappen "Tilføj opkald" og indtast dit eget telefonnummer, så sender du dig direkte til din telefonsvarer
  4. Når telefonsvareren begynder at optage som normalt, skal du trykke på knappen "Flet samtaler" for at slå sammen indspilnings voicemail-beskeden med liveopkaldet i første trin
  5. Få din samtale som sædvanlig, når opkaldet er færdigt, afslut dem som sædvanlig ved at hænge op, vent et øjeblik, før det optagne telefonopkald vises i afsnittet "Voicemail" i iPhone Phone app

Det er alt der er til det, det virker perfekt også. Dette er et populært trick, som mange interviewere og journalister bruger til at optage et opkald nemt uden andet udstyr og direkte fra deres iPhone, og det har sandsynligvis også andre formål.

En anden variant af dette for brugere uden visuel voicemail er at bruge "Tilføj opkald" for at ringe til personen allerede i telefonforbindelsen, og de skal bare lade den gå til voicemail. Så får den anden person på opkaldet opkaldet og kan gemme det eller videresende det til dig.

Denne metode virker, om du har visuel voicemail eller ej, men hvis du vil kunne gemme og dele voicemail som en lydfil fra iPhone, skal du have den visuelle voicemail funktion og evne til at ringe til din egen voicemail box. Hvis du ikke har visuel voicemail, kan du stadig optage opkaldene på denne måde, men du ville ikke kunne gemme, dele eller få adgang til opkaldsoptagelsen som en fil på iPhone.

Få altid samtykke, før du optager et telefonopkald med iPhone eller Ellers

* Altid få tilladelse til at optage et telefonopkald, og sørg for at forklare den person, du vil optage telefonopkaldet. I mange regioner er det ulovligt at optage et telefonopkald uden samtykke til at gøre det. Således vil du være sikker på, om du prøver dette med en ven eller et familiemedlem, at du spørger, om det er OK at optage telefonopkaldet først, og de skal være enige. At vide lovligheden af ​​at optage telefonopkald varierer pr. Region, det er helt dit ansvar at kende og forstå disse regler ellers kan du bryde loven. Du kan lære mere om telefonoptagelsesopkald her på Wikipedia eller med din stat, og oplysningerne her fra Digital Media Law Project er også nyttige.