Sådan spiller du Pass the Hat

Elementer, du har brug for

  • Hatte (jo mere tåbelig jo bedre)

  • Mindst seks personer

Leder du efter et nyt spil, som dine børn kan lege, noget der ikke er tag eller duck-duck-goose, noget der indbegreber god gammeldags sjov? At passere hatten kan være lige hvad du leder efter. Det er sjovt og let. Så lad os spille!

Har mindst seks betalere, hvoraf fem af dem står i en cirkel, lidt mindre end en armlængde fra hinanden. De burde alle have hatte på, og jo tøjere hatte er, jo bedre! Den sjette person vil stå midt i cirklen. Hun er leder. Du er nu i startpositioner.

Lederen råber "Venstre" og begynder derefter at tælle "En, to, tre." Spillerne skal bruge deres venstre hænder til at fjerne hatten på personen på deres højre side og placere den på deres egne hoveder før optællingen af ​​tre. Hvis en spiller ikke har en hat på hovedet af tre-tællingen, er den spiller ude af spillet.

Lederen råber "Højre" og begynder derefter at tælle, "Én, to, tre!" Spillerne skal bruge deres højre hænder til at fjerne hatten på personen til venstre og placere den på deres egne hoveder før optællingen af ​​tre. Hvis en spiller ikke har en hat på hovedet ved tre-tællingen, er den spiller ude af spillet.

Hvis lederen ønsker at holde hattene i bevægelse til venstre, behøver han eller hun ikke råbe "Venstre" hver gang, men kun en gang, så start simpelthen en optælling ("En, to, tre!") Hver gang bagefter. Indtil lederen kalder en retning, skal hatten føres i retning af det forrige opkald.

Lederen begynder langsomt at tælle. Efterhånden som spillet skrider frem, bliver optællingen hurtigere og hurtigere, bare for at gøre tingene mere spændende. Når folk falder ud af spillet, strammer cirklen, indtil der kun er to mennesker, der står over for hinanden. Disse er vinderne!

Tips

Dette spil er fantastisk med musik! Jo flere mennesker, jo bedre.

Advarsler

Vær advaret - dette spil er tilbøjeligt til at blive hysterisk!