Sådan ændres din "Minecraft" -hud

Spiller Minecraft handler om kreativitet, og det er ikke kun begrænset til de blokke, du placerer. Efter at have spillet et stykke tid kan standardkarakterskind og verdenstekstur blive lidt kedeligt, så tilføj stil til dine verdener og hjælp din karakter til at skille sig ud på overfyldte servere ved at ændre din hud- og ressourcepakke. Både computer- og konsolversionerne af spillet lader dig ændre tingene, men med et par bemærkelsesværdige forskelle.

Find og rediger tegnskind på computeren

For at finde nye skind til din karakter skal du gennemse et af Minecraft hudbiblioteker online, såsom MinecraftSkins.net, The Skindex eller MCSkinSearch. Hvis du vil bruge en hud som den er, skal du downloade den og derefter uploade den på Minecraft websted.

For at redigere et skin skal du åbne den fil, du downloadede i en hvilken som helst billededitor - selv Microsoft Paint fungerer fint. Hudfiler ligner udfoldede papercraft dukker, hvilket gør det lidt svært at identificere, hvilken del af billedet der svarer til en bestemt kropsdel. Brug en hudskabelon, der findes på Minecraft Wiki, som en guide eller for at opbygge en hud fra bunden. For at foretage ændringer i en hud skal du bare tegne på billedet, gemme det og uploade det.

Brug en karakterskind på computeren

På computerversionen af Minecraft, din karakters hud er bundet til din Mojang-konto, snarere end din computer eller en bestemt verden. Log ind på embedsmanden for at ændre det Minecraft websted, og åbn siden "Profil". Vælg, om din hud passer til originalen Steve model eller den tyndarmede Alex model tilføjet Minecraft 1.8. Tryk på "Gennemse" ("Vælg fil" på nogle webbrowsere), og vælg hudfilen på din computer.

Skift verdens teksturer på computeren

For at omskille en hel verden skal du installere en ny ressourcepakke, undertiden kaldet en tekstur pakke. Tilbage i spillets tidlige år krævede denne proces dig at ændre spilfiler, men Minecraft inkluderer nu en menu til let skift mellem pakker. Åbn menuen "Indstillinger", klik på "Ressourcepakker" og tryk på "Åbn ressourcepakkemappe" for at åbne mappen på din computer til installation af nye pakker. Placer eventuelle pakker, du downloader, i denne mappe, og vælg dem derefter Minecraft for at ændre udseendet på spillet. For at finde pakker skal du tjekke steder som Planet Minecraft, Curse og Minecraft Forum.

Skift skins og teksturer på konsollen

Du kan ikke downloade brugertilpassede skind og teksturpakker til en konsol som du kan på en computer, men konsoludgaverne af Minecraft tilbyder et par muligheder for at tilpasse dit look. Åbn menuen "Hjælp og indstillinger" og vælg "Skift hud" for at vælge et af de alternative skind, der er indbygget i spillet. For at få flere skind skal du købe hudpakker i PlayStation Store eller Xbox Live.

På samme måde sælger konsolbutikkerne et par teksturpakker til at ændre udseendet på din Minecraft verdener. I modsætning til på computeren, hvor du kan skifte tekstur frem og tilbage, kræver konsolversionen af ​​Minecraft, at du vælger en strukturpakke, når du først opretter en ny verden.

Endelig kan du også købe mash-up-pakker, der inkluderer både en ny teksturpakke og et sæt skind.