iPad 2 er ulåst - Byt i et nyt Micro SIM-kort og Go

Vi har modtaget et par spørgsmål fra dem uden for USA, der spørger, om iPad 2 3G-modellen fra USA vil fungere i deres hjemland. Svaret er generelt ja, forudsat at din lokale celleudbyder er et GSM-kompatibelt netværk, og at du har et micro-SIM-kort, der passer ind i iPad 2 3G (du kan også omhyggeligt klippe ned normale SIM'er til at passe, se link nederst af artiklen).

Dette er også gode nyheder for internationale rejsende, da du bare kan bytte i en ny sim i et nyt land, og du vil være online. Selvfølgelig er det bare fordi du kan bruge andre steder ikke løse problemet med at finde en iPad 2 på lager et sted, og du skal købe 3G AT & T-modellen, som er en af ​​de mest populære versioner.

Unlocked iPad 2 arbejder i USA med T-Mobile
Den iPad 2, der sælges ulåst, er ikke kun nyttig for dem uden for USA, selvom det er låst, betyder det, at enheden også kan bruges sammen med T-Mobile i USA. Dette er bare et spørgsmål om at tilslutte et T-Mobile-kompatibelt mikro-SIM med en dataplan og aktivere det på TMO-netværket. Når det er sagt, er antallet af brugere, der aktiverer iPad 2'er på US Tmobile, sandsynligvis lille, da den dataplan, AT & T tilbyder med 3G-modellen, er en pay-as-you-go-plan.

Hvad med iPad 2 CDMA modellen?
Fra nu af er CDMA iPad 2 ikke låst op. Det er muligt, at nogen vil finde ud af, hvordan man gør det i fremtiden, som Cricket og ChinaTelecom har med CDMA iPhone 4, men i øjeblikket skal du få en iPad 2 3G-model, hvis du vil bruge den uden for USA på et mobilnetværk .

Hvad handler det med låses hardware alligevel?
Uåbnede cellehardware er noget usædvanlig i USA, hvilket delvis går ud på at forklare populariteten af ​​jailbreak og låse bevægelser, og dem, der installerer iPhones som pay-go-telefoner. Bærere her synes typisk at låse enheder til deres netværk for at forhindre folk i at forlade deres service med den samme hardware. Tanken går, da du bliver nødt til at købe en ny telefon til et nyt netværk, er du mere tilbøjelig til at blive på din eksisterende. Den positive side til dette er, at den låste transportør normalt vil subsidiere hardwareprisen i USA, hvorfor du kan få en ny iPhone til $ 199 med en 2 års kontrakt. Carrier-oplåsning er sjældent andetsteds i verden, med mange lande i Asien, EU og andre steder i Nordamerika, så brugerne kan gå til det netværk, de ønsker.

Hvis du vil skære ned et normalt SIM-kort til at være et Micro-SIM, er det en god fotoguide, der viser, hvordan du gør det med en kødspaltning.