iTunes "Anden" kapacitet Optager tonsvis af plads? Her er en løsning til iPhone og iPad

Tilbage på emnet iOS-diskbrug, har vi flere løsninger på det vedvarende irriterende "Andet" rum, du ser i iTunes, som nogle gange kan tage op enorme mængder plads, der tilsyneladende er umulige at genoprette. Vi viser dig præcis, hvordan du får dit "Andre" rum tilbage fra en iPhone, iPad eller iPod touch, selvom den præcise årsag til at Anden størrelse, der vokser så stor, kan afvige fra fejlberegninger og fejlrapportering fra iTunes til faktiske filer på iOS Enheden optager masser af plads.

Følg alle disse enkle tips, og du får den plads tilbage på din enhed en gang for alle!

1: Fix iTunes "Other" fra at optage store mængder plads på iPhone, iPad, iPod

Dette meget hjælpsomme tip blev sendt af en læser, der opdagede, at det mystiske iTunes "Andet" rum fejlagtigt rapporterede et virkelig stort antal, i dette tilfælde 14 GB optaget af en 16 GB kapacitetsenhed ... det er klart en fejl, og hvis problemet er det signifikant er det normalt bare et spørgsmål om at tvinge iTunes til at genberegne brugen af ​​iOS-enheder:

  • Slut iPhone, iPad eller iPod touch til en computer og start iTunes
  • Klik på "Oversigt" fanen og rul ned til 'Valg'
  • Klik på afkrydsningsfeltet ud for "Åbn iTunes, når denne iPad (iPhone) er tilsluttet", så det er ikke markeret, og klik derefter på det igen, så det er markeret

Formentlig fungerer det, fordi det tvinger iOS-enheden til at genberegne "Andet" rum, som skal være relativt lille på omkring 500MB-2GB afhængigt af den samlede enhedskapacitet. At andet rum rummer ting som dine kontakter, SMS, MMS og iMessages-databaser, indstillinger, caches, webhistorik mv., Og det er meget usandsynligt, at det er overalt i nærheden af ​​de enorme tal, der lejlighedsvis rapporteres.

Dette tip kommer fra en af ​​vores læsere, og flere andre har chimeret ind med positive resultater, her er et ret vigtigt eksempel:

Når du har afkrydset og tjekket "Åbn iTunes, når denne iPad er tilsluttet", gik jeg fra 37, 7 GB "Andet" mellemrum til 1, 79 GB. Neat.

Prøv det, lad os vide, om dette virker for dig ... men hvis du prøver det, og det stadig rapporterer store tal eller optager for meget plads, vil det næste trick sandsynligvis løse det i stedet.

2: Gendan enormt "andet" mellemrum på iPhone, iPad og iPod touch ved at slette meddelelser

Hvis ovenstående trick ikke gjorde noget, kan det skyldes, at din Messages-app faktisk optager masser af plads, hvilket betyder, at det ikke bare er en fejlberegning, som iTunes rapporterer. Ja, alvorligt kan appen Messager vokse til at være ret stor, fordi dataene i meddelelser kan være alt fra tekster, film, billeder til hver enkelt sendt og modtaget tekstbeskeder, MMS, imessages fra enheden. Dette gælder især, hvis du sender og modtager mange MMS-beskeder. I dette eksempel skærmbillede tog appen Messages op 4GB, som vises som "Andet" i iTunes:

Den nemme løsning på dette er at blot slette meddelelserne, jo mere du sletter mere plads, du vil gendanne. Generelt vil du fokusere på at fjerne de største meddelelsestråde med masser af billeder, film og billeder, der er sendt frem og tilbage:

  • Åbn appen Beskeder og tryk på "Rediger", og tryk derefter på den røde knap (-) ved siden af ​​hver besked, og bekræft sletningen
  • Gentag, indtil alle meddelelser er væk
  • Genstart iPhone, iPad eller iPod touch, og tilslut derefter til iTunes for at kontrollere størrelsen "Andet"

Hvis det genoprettende og omberegnende problem ikke løste det, er det bare at smide meddelelser, der normalt gør det trick for de fleste brugere, der bruger appen Messages, og det virker universelt på iPhone, iPad og iPod touch, selv om det normalt har størst indflydelse på iPhone siden den enhed er det, der oftest bruges til at sende og modtage meddelelser.

Dette meddelelsesstørrelsesproblem kan være overdrevet, hvis du bruger flere enheder alle synkroniseret med iCloud, fordi iCloud muligvis synkroniserer de meddelelser, der sendes og modtages til og fra andre enheder, hvilket betyder at en iPad derhjemme kan have et voksende "andet" rum, der er simpelthen den kommunikation, din iPhone har.

"Andre" data stadig enorme? Prøv dette at beregne størrelsen igen

Hvis ovenstående tricks ikke fungerede, lod Ken et nyttigt tip i de kommentarer, der virker for nogle brugere. Vi anbefaler at prøve dette, når du har slettet nogle gigantiske meddelelsestråde og allerede prøvet synkroniseringsmetoden:

  • Start iTunes og med iOS-enheden tilsluttet, fjern markeringen af ​​ting, du vil synkronisere, undtagen apps
  • Anvend ændringer
  • Genaktiver de elementer, du vil synkronisere
  • Anvend ændringer igen

Det burde tvinge alt til at genberegne så godt og genvinde din anden kapacitet, så den kommer tilbage til et normalt niveau.