Sådan tilsluttes en bilforstærker inde i huset til en stikkontakt

Hvis du har en bilforstærker, som du gerne vil bruge i dit hjem, er der en stor hindring at overvinde: hvordan man får strøm til forstærkeren. Stikkontakter giver 110 volt vekselstrøm, men forstærkere kræver 12 volt jævnstrøm. Du bliver nødt til at foretage lidt ekstra ledninger, men problemet er ikke uoverstigeligt.

Trin 1

Søg efter forstærkerens inputeffektspecifikationer ved hjælp af manualen eller producentens websted. Find specifikationen for strømforbrug i ampere.

Trin 2

Køb en vekselretter til vekselstrøm til jævnstrøm. Sørg for, at inverteren kan producere en 12-volt jævnstrøm ved den specificerede strømstyrke.

Trin 3

Skær en længde på 10-gauge rød ledning, en længde på 10-gauge sort ledning og en længde på 16-gauge ledning, hver lang nok til at nå fra forstærkeren til inverteren. Fjern 1/2 tommer isolering fra hver ende af ledningerne med dine wire strippere.

Trin 4

Løsn forstærkerens effektklemmer, der er markeret "+" og "-", med en skruetrækker. Løsn forstærkerens REM-terminal med en skruetrækker.

Trin 5

Skub enderne af dine ledninger ind i de løsnede terminaler, og stram dem for at klemme ledningerne. Indsæt den røde ledning i "+" terminalen, den sorte ledning i "-" terminalen og 16-gauge ledningen i REM terminalen.

Trin 6

Løsn omformerens klemmer. Metoden og værktøjet varierer efter mærke. Skub den sorte ledning ind i "-" terminalen, og stram den. Drej enderne af den røde ledning og den 16-gauge ledning sammen, skub dem ind i "+" terminalen og stram.

Sæt inverteren i et stikkontakt i væggen, og tænd for inverteren for at få strøm til forstærkeren.