Sådan finder du en PayPal-bruger

Paypal er et af de største websteder i verden og håndterer tusindvis af transaktioner hver dag, hvor brugere køber og sender penge online. Med millioner af mennesker, der bruger Paypal, er det undertiden svært at spore en bruger og sende penge eller anmode om penge. Så længe du har en Paypal-konto, er det dog muligt at finde en Paypal-bruger.

Trin 1

Log ind på din Paypal-konto og send penge til den e-mail-adresse, du har. Brugeren har en bestemt periode til at acceptere eller tilbagebetale betalingen. Vent mindst 24 til 48 timer, før du logger ind på din konto igen og kontrollerer status. Hvis personen ikke bruger denne e-mail-adresse på sin konto, og pengene stadig venter på at overføre, skal du annullere transaktionen.

Trin 2

Tjek din Paypal-konto for bevis for tidligere transaktioner, men kun hvis du tidligere har sendt penge eller accepteret en betaling fra brugeren tidligere. Kun brugerens navn er angivet i din historik, men hvis du klikker på detaljerne i transaktionen, finder du brugerens e-mail-adresse.

Trin 3

Besøg eBay.com og kontakt en køber eller sælger via eBay mail-funktionen. EBay giver brugerne mulighed for at søge efter købere eller sælgere baseret på deres brugernavn og søge efter deres historie i løbet af de sidste 60 dage. Når du har klikket på en brugers navn, har du mulighed for at sende personen en besked og anmode hende om Paypal-oplysninger.

Trin 4

Send en e-mail direkte til personen og bede om hendes Paypal-oplysninger. Hvis du har individets e-mail-adresse, og den ikke er knyttet til hendes Paypal-konto, er dette din bedste chance. Nogle mennesker bruger flere e-mail-konti til forskellige formål, såsom en e-mail-adresse til personlige e-mails fra familie og venner og en anden e-mail-adresse til forretningsformål, herunder eBay-salg og Paypal-arbejde.

Kontakt Paypal for at finde en persons brugerkonto. Paypal hjælper typisk kun, hvis du har en specifik og øjeblikkelig grund til at finde en Paypal-bruger. Inkluder dine kontaktoplysninger og den nøjagtige årsag til, at du har brug for at kontakte personen, såsom at sende penge til leverede tjenester eller et brugernavn, der er mistet på grund af computerfejl.