Ny MacBook Pro Design Læket af Intel?

Kunne dette være den nye MacBook Pro? Denne mystiske Mac-lignende tynde og mørke bærbare computer optrådte i en ny Intel-annonce til deres nye processorer. Fueling den spekulative brand er, at Intel tidligere har lækket MacBook Pro udgivelser gennem deres reklameindsats. Det er dog ikke alle, der er et par andre tip i annoncen, der tyder på, at vi bare kan se på en nydesignet MacBook Pro, så lad os gennemgå dem:

  • Black Anodized Metal Enclosure - Den bærbare computer er alt sort, hvad har det at gøre med en Mac? Intet sikkert, men Apple.com for nylig opgraderet deres hjemmeside med mørkere menulinjer, måske er det et tip om, at vi får se mørkere hardware kabinetter i fremtiden?

  • Next-gen Intel Core-processorer - Annoncen er til Intels nye processorer, og næsten alle rygter om den næste MacBook Pro-linje tyder på, at de vil bruge Intels nyeste Sandy Bridge Core-processorer.
  • Bemærkelsesværdigt tyndere udseende - Alle tegn peger på, at den næste MacBook Pro har et tyndere kabinet, og maskinen afbilledet helt sikkert gør.
  • Surfer Imagery - Apple har brugt surfing billeder i deres markedsføring i årtier, Intel-annonce har det. Nedenfor ses et skærmbillede fra Apples eksisterende MacBook Pro-websted til sammenligning:

  • Aqua Interface Elements - Igen henvises til Intel-annonce og billedet fra Apples hjemmeside, er grænsefladeelementerne meget Mac OS X ligesom, med Aqua-inspirerede knapper og glidestænger. Der er endda de røde / gule / grønne trafiklys på vinduestængerne.
  • Det ligner en Mac - Hvis alt andet fejler, ser hardware bare ud som en Mac, ikke?

Dette er selvfølgelig 100% spekulation her, men i det mindste har Intels reklame nogle Apple-inspirerede elementer til det. Denne annonce / billede blev opdaget af 9to5Mac, som også påpeger, at Intel har spildt Mac-bønnerne tidligere.

De fleste rygter peger på en ny MacBook Pro, der kan frigives en gang i de næste to måneder, måske endda ved siden af ​​en MacBook Air 3G, og de fleste af disse rygter tyder på, at den næste MacBook Pro vil tage nogle designstreg fra MacBook Air til at blive tyndere og lettere. Men en sort sag? Det ville være meget forskelligt fra noget i Apples eksisterende lineup.

Kunne Intel styre sådan en massiv lækage? Uanset hvad der foregår her, ser den bærbare computer i annoncen rigtig godt ud, men om det er en fremtidig Mac, er det stadig at se.