Sådan kommer du til Facebook gennem en Firewall-blok

Virksomheds-IT-afdelinger blokerer i stigende grad Facebook og andre sociale netværkssider på deres firewalls for at forhindre medarbejdere i at bruge tid på dem. Dette gøres dog normalt ved at blokere webadressen, ikke ved faktisk at analysere data, der går til og fra computeren til Internettet. Dette giver en initiativrig person mulighed for at komme rundt i blokken ved at narre firewallen til at tro, at du er på et tilladt websted, mens du surfer på Facebook.

Trin 1

Find et proxy-websted (se Ressourcer). Nogle af disse sider kan blive blokeret af din virksomheds firewall, men de vil ikke alle blive blokeret, så hvis en fejler, så prøv en anden.

Trin 2

Gå ind på det websted, du vil gå til--Facebook.com. Proxywebstedet vil vise "facebook" inden for proxywebstedets browserramme. Der vil være annoncer - normalt et banner øverst eller på siden - men du vil være i stand til at interagere med din Facebook-konto som normalt.

Brug forskellige fuldmagter i løbet af dagen; nogle firma firewalls vil bemærke, hvis der konstant er adgang til en bestemt webadresse, og IT-afdelingen kan korrelere et nyt ukendt websted med proxy-brug. Hold ikke Facebook op, mens du er væk fra dit arbejdsområde; nysgerrige kolleger kan spørge, hvordan du kan få adgang til Facebook, mens andre ikke kan.