Køb en ulåst iPhone 4S nu fra Apple Online eller i butikker: $ 649 og op

Den ulåste iPhone 4S er nu officielt tilgængelig til køb via Apple via deres hjemmeside og i Apple Stores. En ulåst iPhone sælges til en høj pris på grund af manglende kontraktstilskud, men den største fordel er, at telefonen kan bruges på ethvert kompatibelt GSM-netværk ved køb af et microsim-kort. I USA betyder det, at en ulåst iPhone ville fungere sammen med T-Mobile, AT & T og nogle pay-go-planer. Derudover kan enhver, der er i besiddelse af en ulåst telefon, bruge enheden i et andet land ved simpelthen at hente et lokalt sim-kort og undgå dårlige roaminggebyrer.

Køb en ulåst iPhone 4S omkostninger du ...

  • iPhone 4S 16 GB - $ 649
  • iPhone 4S 32 GB - $ 749
  • iPhone 4S 64 GB - $ 849

Disse priser er fra Apple i USA.

At købe en online er nemt via Apple Store, vælg farven på den telefon, du vil have, og vælg derefter linket "Eller få iPhone ulåst og kontraktfri" nær bunden af ​​siden.

Apple advarer om, at du ikke kan bruge ulåste telefoner på CDMA-netværk som Verizon eller Sprint. Men hvis du køber en iPhone 4S fra Verizon eller Sprint, kan du anmode om, at SIM-kortpladsen låser op gennem dem, efter at du har haft iPhone inden for deres kontrakt i 90 dage.

Uofficielt er alle iPhone 4S-modeller uden kontrakt blevet solgt ulåst alligevel.