Sådan bruges Reachability med iPhone for at forbedre single-handed brug

De større skærmbilleder af nye iPhone-modeller gør dem smukt til at se apps, tekst og billeder på, men nogle brugere finder, at det er lidt mere udfordrende at bruge enhederne med en enkelt hånd. Men enhånds brug af iPhone-modellerne med større skærm gøres betydeligt lettere takket være hjælp af en funktion, der kaldes Reachability. Reachability trækker i grunden alt fra toppen af ​​skærmen ned til bunden af ​​skærmen, og det virker hvor som helst i iOS, uanset om du er på startskærmen eller i en app.


Brug af Reachability på den store skærm iPhones er virkelig let, selvom det gør tage lidt øvelse for at finde ud af, hvordan man bruger det korrekt, og også at få det rigtigt.

Dobbeltklik på Home-knappen for at skifte til & brug Reachability Mode

Dette gør og har hele skærmens indhold anbragt nederst på skærmen, hvilket gør det meget nemt for enhånds brugere at nå frem til det, der engang var øverst på skærmen, som nu er tæt på bunden og nemt når i tommelfingeren.

Når et element på skærmen berøres i Reachability, vender skærmen tilbage til normal og udløber tilgængelighed . Dette er et vigtigt aspekt af, hvordan funktionen virker, fordi alt vil snappe tilbage til fuldstørrelse. Så hvis du vil nå noget øverst på skærmen igen, vil du gerne dobbeltklikke på Home-knappen igen.

Det er værd at påpege, at du også kan gå ud af Reachability uden at interagere med nogen skærmelementer ved blot at dobbeltklikke på Home-knappen igen.

Den korte video nedenfor demonstrerer adgang til Reachability, bruger den og springer ud af det.

Du skal bruge en større skærm iPhone, som f.eks. IPhone 6, 6s eller Plus-modellen, for at få tilgængeliggørelsesfunktionen tilgængelig.

Endelig skal vi skelne mellem et dobbelt tryk på Home-knappen og et dobbeltklik, de to er ikke det samme, sidstnævnte er fysisk deprimerende på Home-knappen. Hanen, som vi bruger her, er meget et tryk, sådan som det bruges til at interagere med berøringsskærmen selv, blot et let tryk på Home-knappen. To af disse lette berøringer vil samtidigt komme ind og ud af Reachability.