Fix et hvidt Cydia-ikon

Et hvidt Cydia-ikon angiver, at Cydia enten skal opdatere eller have en tethered boot ved hjælp af jailbreak software til at køre. Hvis du for nylig har brugt redsn0w til at jailbreak din iPhone eller iPod touch, har du muligvis genstartet enheden for at finde ud af, at Cydia-ikonet er hvidt (betyder ingen kilder), eller at Cydia ikke starter.

Fix # 1) Udfør en Tethered Boot
Hvis du har brugt redsn0w til jailbreak og du finder et hvidt Cydia-ikon, er denne tethered boot den første løsning til at prøve. Du gør dette ved at genstarte redsn0w, mens din iOS-enhed er forbundet til computeren og derefter vælger at du bare vil tethered boot for nu. Du kan downloade redsn0w 0.9.6b5 til Mac eller Windows, hvis du har brug for det til at udføre den tethered boot.

Fix # 2) Genindlæs Cydia eller Update Cydia Kilder
Hvis Cydia-ikonet stadig vises hvidt eller du ikke brugte redsn0w, må Cydia muligvis ikke have nogen kilder tilføjet til appen. Du kan enten downloade eller opdatere Cydia, eller tilføje kilder direkte til appen. Cydia-kilden til at tilføje er: http://apt.saurik.com/cydia