Sådan hører du musik i bilen fra en USB

Musik er blevet mere mobil end nogensinde før, da mange enheder kan gemme og afspille musik på farten. Virksomheder har udviklet billyddæk, der inkorporerer USB-porte i frontpladen. Dette gør det muligt at tilslutte flashdrev til bunken og afspille musik på drevet. Problemer med flashdrevformat er minimale, da næsten alle flashdrev er formateret i FAT32-filsystemet som standard. FAT32 kan læses af ethvert operativsystem eller stereodæk med en USB-port.

Trin 1

Find ud af om stereodækslet i køretøjet er i stand til at afspille musik fra et USB-flashdrev. Læs brugermanualen til stereodæk, eller inspicer dækfrontpladen for en USB-port.

Trin 2

Sæt et USB-flashdrev i en tilgængelig USB-port på en computer.

Trin 3

Kontroller drevet for at sikre, at der er nok ledig plads til musikfiler. Dobbeltklik på skrivebordsikonet mærket "Denne computer" ved hjælp af Windows. Højreklik på flashdrevikonet, og vælg "Egenskaber". Kapacitet vises. Brug Mac til at klikke på flashdrevikonet, når det vises på skrivebordet. Klik på "File" i den øverste menulinje, og klik derefter på "Get Info." En dialogboks vises, og kapaciteten vises.

Trin 4

Træk og slip eventuelle ønskede musikfiler på flashdrevet. Sørg for, at filerne er i .mp3-format. Selvom nogle stereodæk er i stand til at afspille andre musiktyper, er .mp3-udvidelsen universel, og alle dæk vil afspille den.

Trin 5

Brug kort tid på at organisere filerne i mapper. Organiser efter genre, kunstner eller opret blandede playlister. Valg af musik under kørsel bliver meget mindre distraherende.

Trin 6

Luk drevvinduet, og skub flashdrevet sikkert ud fra computeren.

Trin 7

Sæt flashdrevet i bilens stereodæk.

Trin 8

Vælg USB-porten som musikkilde via stereodækslet. Læs producentens brugervejledning, hvis du er usikker på, hvordan du ændrer kilden.

Juster lydstyrken, lyt og nyd.