Den værste iPad Car Mount Idea nogensinde

Dette skal være den værste tænkelige iPad bil mount løsning jeg nogensinde har set, hvilket er præcis hvorfor det er så sjovt. Montering af en iPad på din arm, seriøst, kan du komme op med en værre idé?


Hvem ville ikke have en iPad monteret på deres arm, ikke? Se, hvor praktisk dette kunne være!

OK ok, dette er faktisk en joke produkt kaldet iArm Underarm Mount, og selve produktet eksisterer ikke ... men hvis du vil, kan du købe boksen og narre dine venner alligevel, måske pakke det op og få dem til at tænke det er en gave. Det vil sige, hvis du har lyst til at spilde $ 8 på nogle pap med underholdende billeder trykt på den. Det ville helt sikkert få noget griner. Alvorligt kommer det som en falsk boks, der ser sådan ud:

Helt sjovt! Du kan pakke det og give det til nogen som en gave, måske sætte en ægte montering derinde, hvis du ville, hvem ved det? Eller sæt en klump kul derinde?

Hvis du rent faktisk ønsker en iPad bilmontering, selvom der er flere legitime løsninger derude, der spænder fra velcro til faktiske hardware dashboard installationer, der vil montere en iPad (eller en iPhone) direkte på instrumentbrættet i enhver bil. De er helt levedygtige, så hvis du vil have en iPad i din bil, kan du måske gå med det.

Men tak. Bare rør ikke iPad til underarmen og forsøg på at bruge den under kørsel, tak. Det ville være uhyrligt dumt, for ikke at nævne farligt. Det er jo jo en joke, det er ikke en anbefaling!