Om Medisoft

Medisoft er udviklet af McKesson Corporation og er medicinsk faktureringssoftware, der bruges af sundhedspersonale til at input, indsende og administrere forsikringskrav og patientkonti. Der er fire versioner af Medisoft, hvor den nyeste er Medisoft v15. Familien af ​​software kører i et Windows-miljø og understøtter ikke trådløse netværk. Det sælges via autoriserede forhandlere eller McKesson direkte afhængigt af størrelsen på sundhedsorganisationen og opdateres fortsat for at imødekomme ændringer i sundhedsvæsenet og forsikringen.

Funktioner

Om Medisoft

Kernesoftwaren styrer pengene til sundhedspersonale gennem overvågning af forfaldne patientkonti, samlinger, afskrivninger og indledende medbetaling af patienter. Alle de økonomiske data er i realtid og giver et pengestrømsbillede til beslutningstagning. Softwaren kan bruges til at oprette patientbetalingsplaner, advarsler om tærskelværdier og flere gebyrplaner. Medisoft v15 inkluderer 229 nye rapporter, ubesvarede co-pay-oplysninger og yderligere udskrivningsfunktioner.

Medisoft Patientregnskab

Medisoft Patientregnskab er den basale software til brug på en computer. Det automatiserer de manuelle opgaver med at planlægge patienter og indtaste betalinger. Det håndterer også grundlæggende Health Insurance Portability and Accountability of 1996 (HIPPA) elektroniske transaktions- og faktureringskode.

Medisoft Advanced

Om Medisoft

Medisoft Advanced er designet til at køre på en computer og giver brugerne flere funktioner end det grundlæggende system for at give brugerne mere information og muligheder. Når en patient ringer for at lave en aftale, og han har en åben balance, advarer systemerne brugerne. Det giver et hurtigt kig på realtidsnumre i hovedbogen, giver mulighed for nem betalingsansøgning, håndterer afskrivninger og giver forsikrings- og patientindsamlingsopgaver.

Medisoft Network Professional

Ved hjælp af Medisoft Advanced-fundament udvider Medisoft Network Professional kapaciteter til flere samtidige brugere, selv på forskellige steder. Patientforsikringskort, fotoidentifikation og lyd og video kan gemmes i softwaren. Brugeren kan tilføje individuelle patientoplysninger såsom medicin, historie, vitale tegn og allergier for at tilpasse patientjournaler. Yderligere funktioner inkluderer arkivering af arkiver og interne og eksterne meddelelser.

Medisoft klinisk EMR

Medisoft Clinical EMR kan tilføjes eller licenseres i stedet for andre udgaver. Det kombinerer funktionerne i medicinsk fakturering og elektroniske optegnelser. Medisoft Clinical EMR er fuldt integreret, så transaktioner bevæger sig problemfrit gennem alle de daglige processer, hvilket reducerer redundans og øger effektiviteten. Praktiserende kan se alle recepter for enhver patient fra enhver apotek for at forhindre lægemiddelkompatibilitet. Automatiske patientalarmer og påmindelser baseret på alder, køn, medicin og sygdomme anbefaler personlig patientkontrol og test.

Medicinsk fakturering 2009 Stimulus

En del af loven om genopretning og reinvestering fra 2009 afsatte 19 milliarder dollars til den medicinske industri til implementering af teknologi, der hjælper med at forhindre fejl i sundhedsvæsenet. Enhver praksis, der kan bevise brugen af ​​elektronisk medicinsk faktureringssoftware til at ordinere patientmedicin, har ret til maksimalt $ 64.000 refusion af investering.