Sådan oprettes et Memory Cross-kort

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Papir

  • Printer

  • Saks

  • Lim

  • Farveblyanter, farvede blyanter eller kuglepenne

Et Memory Cross Card er en spændende håndværkside for børn, der også hjælper dem med at lære bibelvers og lære dem bibelske historier. Dette interaktive kort med fire paneler er designet i en origami-stil, der har en uendelig løkke, der fascinerer børn og holder deres opmærksomhed. Det er et håndværk, der kan udføres hjemme eller som et søndagsskoleprojekt til religiøse eller andre helligdage. Memory Cross er et copyrightbeskyttet design skabt af pastor Andy Lambert, der arbejder med Mike Vitamvas for at udskrive kortene. Du kan gå til memorycross.com og bestille dine egne kort eller lave dine egne på computeren.

Download og installer det softwareprogram, der er nødvendigt for at oprette kortet (se Ressourcer), kaldet Imcoms Flip-Pix (eller PhotoMagiXX). Når du er installeret, skal du vælge indstillingen "Opret et nyt Fun-Flip-projekt."

Føj fotos til hvert afsnit af kortet som anvist ved at klikke på "Skift billede" i højre side. Beskær billedet til din tilfredshed ved at flytte de røde streger. Klik på "Anvend". Klik på "Næste" efter hver applikation.

Tilføj tekst - normalt bibelvers, selvom du kan vælge at skrive hvad du vil - til de relevante placeringer oven på billederne. Programmet giver dig mulighed for at indtaste den tekst, du vælger. Tryk på "Anvend".

Du gentager trin 2 og 3 fire gange. Når du er færdig med at anvende alle fotos med tekst, skal du klikke på "Udført" og udskrive dit kort.

Følg fold-, skære- og limningstip, der er trykt i bunden af ​​din udskrift eller på side 17 i PhotoMagiXX-brugervejledningen (se Ressourcer).

Tips

Ved at vælge "Vælg baggrund denne visning" under hvert foto, du anvender, kan du vælge forskellige farver og forløb. Under udskrivningsfasen skal du vælge "Printerkalibrering", hvis dine fotos ikke udskrives korrekt formateret til siden. Hvis du foretrækker at have kortene præ-fremstillet i krydsdesignet, tilbyder Memory Cross en række fortrykte farvesider og andre designs, som børn kan tilpasse (se Ressourcer).