Betal Verizon $ 20 / month for iPhone Hotspot eller bare Jailbreak din iPhone?

Du har sikkert hørt nu, at Verizon vil opkræve yderligere 20 dollar om måneden for at bruge den trådløse hotspot-funktion i iOS 4.3 på deres iPhone 4. Er dette gebyr det værd? Jeg tror det afhænger, men her er min mening om sagen ...

Hvem skal betale Verizon hotspot gebyret

Hvis du er for doven eller ikke vil beskæftige sig med et jailbreak, eller hvis du opsætter denne plan for din bedstemor, eller hvis du vil have en helt ubesværet ikke-teknisk erfaring til at bruge et trådløst adgangspunkt, skal du bare betale Verizon hotspot gebyr. Det er en anden $ 20 per måned, og det vil helt sikkert være nemt at bruge, bare indse, at hvad du virkelig betaler for, er bekvemmeligheden og super nem opsætning.

Hvem skal jailbreak og få MyWi tethering

Hvis du allerede er bekendt med jailbreaking eller du er en af ​​de mere teknisk tilbøjelige folk derude, tror jeg, du skal jailbreak din iPhone og betale for en generøs dataplan i stedet.

Mit synspunkt er dette, du betaler allerede for databrug, hvorfor betale mere for at bruge det, du vil have? Lad mig minde om, at alle kan konfigurere et iPhone Wireless hotspot lige nu, du skal bare jailbreak din telefon og derefter betale et engangsgebyr for at købe MyWi appen fra Cydia.

Jailbreaking + MyWi vs Verizon Hotspot Data Plan

Lad os lave nogle hurtige matematiske sammenligninger mellem de to muligheder:

  • Jailbreak din iPhone + køb MyWi en gang = $ 20
  • Verizon iPhone Wireless Hotspot Plan * 12 måneder = $ 240 / år

Er forskellen på $ 220 i løbet af et år værd for dig? Ikke for mig, men for nogle vil det helt sikkert være.

Den eneste usikkerhed her er, at vi ikke ved, hvornår en CDMA iPhone jailbreak vil være tilgængelig, men lad os håbe det kommer hurtigt, så vil du kunne bruge MyWi på Verizon ubegrænset dataplan (den ubegrænsede plan er en god ting at få, hvis du planlægger at bruge iPhone hotspot).

Hvad med AT & T?

Vi ved stadig ikke, hvad AT & T vil opkræve for at få adgang til iOS 4.3 hotspot, eller hvis de selv vil tilbyde det, men forhåbentlig vil de bare beslutte at inkludere adgang til wifi-funktionen gratis. Er det sandsynligvis at ske? Jeg tvivler på det, men herunder hotspot i deres standard dataplaner ville være en stærk grund til at forblive med eller tilmelde sig AT & T vs Verizon, hvilken anden konkurrencefordel har de? Nu, i betragtning af AT & T opkræver $ 20 om måneden lige nu for at bruge din iPhone som et tethered modem, ja, outlook er dyster.

Har jeg nævnt, at jailbreaking ikke er ulovligt? Det er din telefon og dine data, gør hvad du vil med det. For mig er det MyWi.