Sådan installeres en ScanSnap

Fujitsu fremstiller ScanSnap-scannere til hjemmet og kontoret. Disse scannere findes i kompakte størrelser og kan scanne billeder i høj kvalitet. Derudover kan nogle modeller scanne flersidede dobbeltsidede dokumenter. Inden du kan bruge din ScanSnap-scanner, skal du installere scannerdrivere og de medfølgende software-cd'er.

Trin 1

Tilslut ScanSnaps vekselstrømsadapter og tilslut dets USB-kabel til en tilgængelig USB-port på din computer. Tænd ScanSnap, og klik på "Find og installer driversoftware (anbefales)", når Windows viser vinduet "Fundet ny hardware".

Trin 2

Klik på "Fortsæt" i vinduet "Brugerkontokontrol", hvis det er nødvendigt. Vælg "Installer denne driversoftware alligevel", når Windows beder om, at den ikke kan bekræfte driverens udgiver.

Trin 3

Indsæt "Adobe Acrobat CD", hvis du ikke allerede har den installeret. Klik på mappeikonet for at starte installationen og følg instruktionerne på skærmen. Indsæt "ABBYY FineReader CD" og klik på "Installer". Dobbeltklik på "Setup.exe" -filen i mappevinduet, der vises, og følg instruktionerne på skærmen for installation.

Indsæt "ScanSnap Setup CD-ROM", og klik på "Installer produkter" i installationsvinduet. Vælg "Typisk" for installationstypen, og klik på "Næste". Genstart computeren, når installationen er afsluttet. Indsæt "Rack2-Filer Setup CD-ROM", hvis du ønsker at installere en prøveversion af softwaren. Klik på "Installer produkt", og følg vejledningen på skærmen for at afslutte installationen.