Brug Time Machine til at sikkerhedskopiere til et netværks Windows eller Linux-drev

Time Machine er en meget bekvem backup løsning til Mac-brugere, men kræver typisk et eksternt drev til at sikkerhedskopiere til. Hvis du har et netværk med en ekstra Windows- eller Linux-pc, der hænger sammen med masser af diskplads, kan du få Time Machine til at sikkerhedskopiere til computere overskydende diskplads i stedet for et eksternt drev, der er tilsluttet din Mac.

Den første ting, du skal gøre, er at aktivere Time Machine til at sikkerhedskopiere netværksdrev og ikke understøttede volumener med denne standardkommando i OS X. Derefter, hvis du aktivt vil sikkerhedskopiere til et netværksdrevne Windows-drev eller en Linux-computer, skal du Du skal montere fjernnetværdien og vælge det som Time Machine-destinationen.

Hvis du aldrig har gjort de sidstnævnte trin før, så har vores venner på lifehacker et godt gennemgang, der detaljerer denne proces i sin helhed. Hvis du følger vejledningen for at afslutte, vil din Mac automatisk søge efter og montere et Windows eller Linux delt drev og derefter sikkerhedskopiere det ved hjælp af Time Machine. Se nærmere på gennemgangen på LifeHacker for flere detaljer.

Dette er et godt tip til alle med et par pc'er, der hænger rundt.