Sådan installeres og afspilles Warcraft 3 på Mac (MacOS Sierra, OS X El Capitan osv.)

Warcraft 3 var (er?) Et populært strategispil, som blev udgivet i 2002 til Mac og Windows. Det er selvfølgelig ikke ligefrem et nyt spil, så hvorfor genere diskuterer det nu? Kort sagt, fordi Mac-brugere kan installere og spille Warcraft 3 til Mac igen, uden at skulle bruge Wine, Boot Camp, emulatorer eller virtuelle maskiner. Yup, et 14 år gammelt videospil blev faktisk opdateret til at arbejde på moderne MacOS og Mac OS X udgivelser, hoj!


For en hurtig baggrund var der et udvidet hul, hvor Warcraft 3 og Warcraft 3 Frozen Throne ikke kunne afspilles i Mac OS X og MacOS ud over Snow Leopard, fordi Blizzard ikke havde opdateret appen for at være kompatibel med moderne udgivelser. Så ud af det blå i år af en eller anden grund frigivet Blizzard en patched version af Warcraft 3 og Warcraft 3 Frozen Throne til Mac, så den kan afspilles indbygget i alle moderne versioner af Mac OS X, herunder MacOS Sierra 10.12.x, OS X El Capitan 10.11.x, Mavericks 10.9.x og OS X Yosemite 10.10.x. Gamle skolespillere glæder sig over!

Selvfølgelig, hvis du ikke er ligeglad med Warcraft 3 og et af de største real-time strategispil hele tiden, hvem er der ligeglad med? Men nogle af os gør, om det er nostalgifaktoren eller hvad som helst andet.

Anyway, her er hvordan du nemt kan installere Warcraft 3 patch 1.27a på en moderne Mac, så du kan afspille både WC3 og WC3 Frozen Throne ekspansion på enhver moderne Mac OS udgivelse.

Krav til at køre Warcraft 3 i Mac OS:

  • Warcraft 3 (og eventuelt ekspansionsfrosne trone) enten downloadet ($ 10) eller en gammel cd med cd-nøgle, der ligger rundt om huset (hvis du har en cd-nøgle kan du gøre det på battle.net-kontoadministratoren her)
  • En battle.net konto
  • En moderne Mac med ca. 2 GB diskplads

Personligt havde jeg den gamle støvede Warcraft 3 CD stadig lagt rundt, så jeg har lige gravet det op og brugt CD-nøglen til at gøre det til en moderne Battle.net-konto, der giver adgang til Warcraft 3 og Warcraft 3 Frozen Throne downloads:

Når du først har downloadet Battle.net installatørerne, skal du højreklikke og vælge "Åbn" eller starte det via Systemindstillinger for at omgå Gatekeeper på Mac for at faktisk downloade og installere spillet. Bemærk, at du kun skal gøre det dette med downloader og installatør, er det ikke nødvendigt for selve spillet.

Når du er færdig med at downloade og installere, har du Warcraft 3 på Mac, og den kører faktisk. Den er i mappen / Programmer / mappe som standard, medmindre du flyttede det et andet sted.

Start spillet og spil nogle Warcraft 3 eller Warcraft 3 Frozen Throne, det er det!

Battle.net spil fungerer også fint, så du kan spille multiplayer kampe eller singleplayer kampagnen, uanset hvad du er i.

Anyway, ha det sjovt med denne blast fra fortiden.

Jeg formoder, at Warcraft 3 nu er i pantheon af retro spil nu, at det er næsten et årti og en halv gammel, men det holder sig ganske godt, forestillingen er fantastisk, og det er stadig meget sjovt. God fornøjelse!